Androxin

Publicat in

Androxin este trenbolon in suspensie de apa. Este cea mai puternica forma de trenbolon disponibila, ceea ce face din Androxin un steroid foarte puternic, folosit doar de cei mai experimentati sportivi.

Substanta activa : suspensie de trenbolon
Denumiri comerciale : Androxin

 

Androxin este un steroid injectabil care contine o forma de trenbolon suspendata in apa, cu o concentratie de 50 mg/ml. Se poate compara cu testosteronul suspenise, un preparat foarte puternic. Dar fiind vorba de trenbolon, acest produs este mult mai puternic. Si aici sunt incluse si efecte negative, nu numai cele pozitive.

Androxin este produs de Alpha Pharma, un laborator underground din India, infiintat de niste danezi. Produsele lor au un feedback bunicel, dar ca orice produs al unor astfel de laboratoare la limita legii, riscul de infectii si complicatii ramane unul crescut.

Androxin are o durata de injumatatire de 24 de ore, asa ca sunt necesare injectii zilnice pentru a mentine constante nivelele steroidului in sange. Trenbolonul este foarte androgen si anabolic. Nu se aromatizeaza, asa ca  nu apar efecte secundare de natura estrogena precum ginecomastie, retentie de apa sau retentie de grasime.

Fiind o forma de trenbolon, Androxin va aduce castiguri rapide de masa musculara si forta, muschii dobanditi cu acest produs avand un aspect definit si dur; dar nu vor fi la fel de cantitative ca in cazul altor steroizi, mai ales cei pe baza de testosteron. Trenbolonul ajuta si la arderea grasimilor, si in acest produs fiind suspendat in apa, adica cu o actiune foarte rapida, este indicat mai ales in curele de definire, sau cand se doreste acumularea de masa musculara lina, fara grasimi. 

Efectele secundare pot fi pronuntate. Cei ce folosesc Androxin se pot astepta la acnee, piele uleioasa si agresivitate crescuta (trenbolonul avand reputatia de a induce o agresivitate mai mare decat ceilati steroizi). Trenbolonul, desi injectabil, este hepatotoxic si poate ataca si rinichii, la doze mari. Va accelera si cresterea parului facial si corporal, iar la cei predispusi genetic, va accelera calvitia (caderea parului). Va suprima rapid productia proprie de testosteron, asa ca o terapie post ciclu este obligatorie.

Un alt efect secundar sunt transpiratiile nocturne, care pot fi combatute prin mentinerea in sange a unor nivele ale substantei active cat mai constante.Desi nu se aromatizeaza, persoanele mai sensibile pot experimenta efecte secundare asemanatoare datorita progesteronului, asa cum se intampla in unele cazuri si la Deca-durabolin

Cu siguranta nu este un steroid destinat incepatorilor. Atat necesitatea injectarii zilnice cat si efectele secundare pronuntate il fac sa fie abordat doar de utilizataorii experimentati. Un alt aspect legat de disconfort este ca de regula injectiile cu substante bazate pe apa, sunt dureroase.

Doza este de 200-350 mg/saptamana, impartita in 7 doze egale. 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: TITANODROL, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.