Madol

Publicat in

Madol este un steroid sintetic foarte puternic, care nu a fost comercializat niciodata, dar a fost folosit ca designer steroid, pentru a pacali testele anti-doping.

Substanta chimica activa: dezoximetiltestosteron
Denumiri comerciale : Madol, ErgoMax LMG

 

Madol este un steroid sintetic foarte puternic, patentat pentru prima data in 1961 de catre Max Huffman. Acest produs nu a fost niciodata comercializat ca medicament. A ramas ascuns in cartile si studiile de specialitate pana in 2005, cand a reaparut ca "designer steroid", datorita confiscarii la granita canadiana a unei monstre care continea DMT (dezoximetiltestosteron), gasita asupra unui sportiv canadian. Si astfel a intrat in atentia comisiei internationale anti-doping. Madol este al 3-lea steroid anabolic care nu a fost niciodata comercializat, dar despre care s-a descoperit ca este folosit de catre sportivi. Celelate doua sunt Narboletonul si THG-ul.

Structural dezoximetiltestosteronul este un compus unic. Numele poate sugera ca este un derivat al metiltestosteronului, si poate intr-o oarecare masura este. Dar asocierea dintre cei doi steroizi este foarte vaga. Cel mai neobisnuit lucru la DMT este lipsa grupului 3-keto, pe care aproape toti steroizii comerciali il prezinta. Dar lispa acestui grup nu face din Madol un steroid slab. Dimpotriva! Madol este un steroid oral foarte puternic. Conform studiilor, Madolul intrece metiltestosteronul ca potenta printr-un factor de 12. In acelasi timp androgenicitatea lui cu 87% mai mare ca a metiltestosteronului. 

Spre deosebire de ruda s-a indepartata, metiltestosteronul, Madol nu se poate converti in estrogen. Ceea ce inseamna ca folosirea lui nu include riscurile efectelor estrogenice precum retentia de apa, ginecomastia, acumularea de grasime. Asta face din el un steroid ideal atunci cand se doreste acumularea de masa musculara lina, fiind asemanator pe anumite linii cu Winstrol sau trenbolonul. Se poate folosii si cand se doreste acumularea de cat mai multa masa, dar nefiind estrogenic si fiind slab androgenic nu aduce aceleasi rezultate ca testosteronul injectabil. 

Este diferit mult fata de metiltestosteron, cel din urma avand foarte multe efecte secundare. Un efect secundar pe care-l imparte cu Madolul este hepatotoxicitatea. Desi nu a fost niciodata comercializat ca medicament pe baza de prescriptie, a aparut pe piata suplimentelor sportive in anul 2005 sub numele de ErgoMax LMG

In ceea ce priveste legalitatea, Madol se afla intr-o zona gri. Nu este considerat ca fiind steroid, dar este clar sintetic de aceea nu poate fi vandut ca supliment alimentar. 

Procesul de fabricatie este unul complicat si este foarte probabil ca mai toate produsele care contin DMT sa fie impure. 

Doza orala eficienta este intre 5-15 mg. Avand in vedere puritatea indoielnica a produselor care contin DMT aceasta doaza s-ar putea mari la 10-30 mg pe zi. Unii vor fii tentati sa i-a si mai mult de atat, dar trebuie avut in vedere si faptul ca este hepatotoxic. Aceste steroid este si foarte versatil, combinandu-se bine cu aproape orice alt steroid. Este recomandat sa se asocieze cu setroizi injectabili care nu afecteaza ficatul. Pentru masa, ar insemna sa se asocieze 10 mg zilnic cu 200-600 mg pe saptamana de testosteron injectabil. 

Viitorul acestui compus pe piata suplimentelor este sigur: va fi interzis! Este prea anabolic, prea sintetic si prea controversat. Probabil singura sursa va ramane tot piata neagra.

UPDATE: Acest preparat nu mai este legal, fiind inclus pe lista substantelor controlate. 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

Referinte

Articole din aceiasi categorie

winstrol steroid anabolic sintetic oral si injectabil Winstrol Winstrol, supranumit si winny, este un alt steroid foarte cunoscut, si printre putinii care exista atat in forma injectabila cat si orala. Este un steroid apreciat, care este utilizat mai ales in combinatie cu alti steroizi, si nu de unul singur. 14 Feb, 2016
spectriol Spectriol Spectriol este un steroid veterinar, venit din Australia. Este o combinatie de mai multi steroizi, avand 5 componente. Din pacate este foarte rar vazut in afara Australiei. 14 Feb, 2016
neodrol Neodrol Neodrol este un steroid injectabil pe baza de dihidrotestosteron, care a fost scos din comert cu multi zeci de ani in urma. Nu este un bun constructor de masa musculara, avand mai mult proprietati androgenice, si fiind de interes pentru sportivi datorita capacitatii sale de ardere a grasimilor. 14 Feb, 2016
durabolin nandrolon Durabolin Durabolinul este un steroid foarte asemanator cu Deca-durabolinul, cele doua putand fii substituite. Diferenta consta in esteri, Durabolin folosind fenilpropionatul in loc de decanoat. 14 Feb, 2016
testosteron enantat cel mai utilizat steroid pe baza de testosteron Testosteron Enantat Testosteronul enantat este cel mai cunoscut si folosit ester de testosteron. Este echivalentul european al testosteronului cipionat, si este baza unui numar foarte mare de cicluri de steroizi. Sunt multe voci care sustin ca nu ar trebui sa lipseasca din niciun ciclu de steroizi. 14 Feb, 2016
MENT  steroid MENT MENT este un steroid vechi, dar care a existat doar pe hartie pana de curand, cand a fost fabricat de cateva laboratoare underground. In plus, se zvoneste ca o mare companie farmaceutica ar fii interesata sa il produca, ca o metoda contraceptiva masculina. 14 Feb, 2016
Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.