Omnadren

Publicat in

Omnadren este un steroid injectabil cunsocut si des intanlit pe piata neagra. Este compus din patru esteri de testosteron, fiind identic cu Sustanon 250.

Substanta activa : testosteron propionat, testosteron felinpropinat, testosteron izocaproat, testosteron caproat
Denumiri comerciale : Omnadren

 

Omnadren continea 30 mg testosteron propionat, 60 mg testosteron fenilpropionat, 60 mg testosteron izocaproat, 100 mg testosteron caproat (versiunile mai vechi de Omnadren listau ultmii doi esteri ca izohexanoat si hexanoat, care sunt de fapt aceeasi esteri, dar cu denumiri diferite) . Cea mai eficienta influenta o are testosteronul propionat, dar dureaza doar 24 de ore. Efectul felinpropinatului si izocaproatului incepe dupa 24 de ore si dureaza pana la doua saptamani. O perioada mai mare de influenta o are caproatul. Astazi formula Omnadrenului este modificata, avand aceleasi componente si in aceleasi cantitati ca si Sustanonul. Mai jos o sa prezentam profilul vechiului Omandren, care nu se mai gaseste in aceasta formula pe piata. 

Este cel mai adesea comparat cu Sustanonul. Se pare ca singura asemanare vizibila este acumularea mai rapida de estrogen in cazul Omnadrenului. De asemenea, s-a raportat o retentie de apa mai rapida in cazul Omnadrenului. Asta datorita esterului de canoat, cu o actiune ceva mai rapida decat a decanoatului, prezent in Sustanon. Ginecomastia poate aparea si ea de aceea este recomandata folosirea unor antiestrogeni precum Nolavdexul sau Provironul. Arimidexul este varianta cea mai buna dar pretul ridicat face acest medicament mai greu accesibil. Sunt de asteptat si efecte secundare androgenice precum acnee, ten uleios, cresterea parului facial si corporal, agresivitate, calvitie la cei care sunt predispusi genetic. Putem adauga Proscar, un medicamanet care previne conversia testosteronului in dihidrotestosteron, si cum acesta este principalul vinovat de efectele androgene secundare, acestea pot fi mult reduse odata cu folosirea acestui medicament. 

Omnadrenul poate suprima usor productia proprie de testosteron de aceea la sfarsitul ciclului o cura de Clomid si Nolavdex este absolut necesara. 

Desi este puternic si singur, se poate combina cu steroizi precum: Deca-durabolinul sau Equipoise. Se administreaza odata pe saptamana in doze variind intre 250 si 750 mg. Doze mai mari de 750 mg sau 1000 mg nu sunt necesare pentru ca efectele secundare ar fi mult mai mari fata de castiguri.

Este foarte raspandit pe piata neagra la preturi deloc mari (varinata noua, indentica cu Sustanonul, cea veche cu esterul de caproat, nu se mai gaseste).

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: TITANODROL, pentru masa musculara, TriApidix 300 si BURN Booster  pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.