Mestanolon

Publicat in

Mastelon este un puternic steroid androgen, unul care a fost mult timp folosit de atletii din Germania de Est. Nu este foarte anabolic, dar compenseaza prin proprietatile androgene foarte pronuntate.

Substanta activa : mestanolon
Denumiri comerciale : -

 

Mestanol fost scos de mult dupa piata comerciala. Este o forma sintetica orala a dihidrotestosteronului (DHT). Forma 17-alfa metilata a acestuia, face din el in esente ce este metiltetsosteronul pentru testosteron. Pentru ca nu i-au fost facute modificari majore proprietetile lui nu difera cu mult de cele ale DHT-ului. Ca si acesta, mestanolonul nu aduce un efect anabolic direct. Efectul sau este pur androgenic. Atata DHT-ul cat si mestanolonul nu se aromatizeaza, de aceea riscurile efectelor secundare estrogenice ca ginecomastia, retentia de apa sau acumularea de grasime nu exista. De fapt, ambele au un efect anti-estrogen.
 

Mestanolonul este unul din drogurile secrete ale "masinariei de dopat Est Germane". Mestanolul nu este apreciat pentru proprietatile lui de a construii masa musculara si numai pentru proprietatile lui androgenice. Se crede ca efectul sau este concetrat in primul rand asupra sistemului nervos si al interactiilor neuromusculare. Desi nu te va face mare imbunatateste cu mult, forta, rapiditatea, agresivitatea, rezistenta si toleranta la stres. Desi nu este un steroid care sa fie principalul pilon intr-un ciclu, se pare ca se combina perfect cu alti steroizi anabolici.

Steroizii cu proprietati pronuntate androgenice sunt deseori asociati cu lipoliza (arderea grasimilor). Cum mestanolonul are un efect androgen pronuntat, se poate specula ca si acesta poate reduce simtitor stratul adipos.

Doza zilnica este intre 10 mg si 15 mg. La aceste doze se va observa o crestsre considerabila in forta, si combinat cu o dieta adecvata ajuta si la pierderea de tesut adipos si la o mai buna definire prin eliminarea apei. Este un bun substituent al Masteronului.

Efectele secundare care pot aparea sunt pielea uleioasa, acnee, caderea parului si agresivitate crescuta. Pentru ca este metilat poate avea un oarece impact negativ asupra ficatului. Acest impact este amplificat daca se foloseste concomitent cu alti steroizi orali sau daca dozele sunt prea mari. Ca la toti steroizii orali este bine ca administrarea sa nu fie mai lunga de maxim opt saptamani.

Desi este scos din productie, piata steroizilor, aflata intr-o crestere din ce in ce mai mare, a determinat producatorii din tari cu legi mai putin stricte, sau laboratoarele underground sa produca din nou steroizi vechi. Asa ca mestalonul nu este imposibil de gasit, deja cateva laboratoare underground producandu-l.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

Referinte

Articole din aceiasi categorie

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.