Androderm

Publicat in

Androderm este un plasture care se aplica pe piele cu scopul de a elibera testosteron in organism pe o perioada de 24 de ore. Desi tehnic este un steroid anabolizant, este dificil de utilizat in scopuri de crestere a masei musculare.

Substanta activa : testosteron
Denumiri comerciale : Androderm

 

Androderm este un plasture care se aplica pe piele cu scopul de a elibera testosteron in organism pe o perioada de 24 de ore dupa un patern natural, asemanator cu cel al unui tanar sanatos. Este folosit mai ales de barbatii ajunsi la andropauza, atunci cand organismul nu mai produce cantitati suficiente de testosteron.

Fiecare plasture contine 12,2 mg de testosteron dar numai 2,4 mg ajung in organism in 24 de ore. De obicei sunt folositi doi plasturi care se pun pe abdomen, copasa, umar sau partea superioara a bratului. Pentru cei care vor sa castige masa musculara doi plasturi ar fi insuficienti si ar trebui folosit un numar seminificativ de plasturi, de aceea este mult mai usor sa se foloseasca testosteron injectabil.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.