Andractim (dihidrotestosteron)

Publicat in

Andractim este un steroid care contine puternicul hormon androgen, dihidrotestosteronul. Se gaseste sub forma de gel transdermal, continand, 2.5% dihidrotestosteron. Nu este un steroid cautat de culturisti sau sportivi in general.

Substanta activa : dihidrostestosteron
Denumiri comerciale: AndractimAndractim este un steroid care contine puternicul hormon androgen, dihidrotestosteron (DHT). De obicei se gaseste sub forma de gel transdermal, continand, 2.5% dihidrotestosteron. Ca si in cazul Androgelului, ne putem astepta ca circa 10% din steroidul activ sa ajunga in sange cu fiecare aplicatie, deci aproximativ 2.5 mg. DHT este cel mai puternic agent adrogen din organism, avand o capacitate de 3 sau 4 ori mai mare de a se lega de receptorii androgeni decat testosteronul. Dar, desi este asa de androgen, nu are proprietati anabolice la fel de puternice. In cazul Andractimului avem un steroid care este practic numai androgen.

Datorita naturii sale antiestrogenice si faptului ca nu se aromatizeaza, ar putea fi un bun tratament impotriva ginecomastiei. Studiile au aratat rezultate bune in aceasta privinta, tesutul mamar reducadu-se simtitor odata cu aplicarea tratamentului cu Andractim.

Dar dihidrotestosteronul este o alegere proasta atunci cand vine vorba de construirea masei musuclare. Asta pentru ca este extrem de sensibil la enzima 3-alfa-hidorxisteroid-dehidrogenata, enzima care este responsabila de transformarea steroizilor activi ca DHT in metaboliti inerti. Aceasta enzima se gaseste in cantitati mari in tesutul muscular. Testosteronul, fata de DHT, este mult mai rezistent acestei enzime facandu-l un constructor de masa musculara mult mai eficient. Aceeasi problema ca si in cazul DHT se regaseste si la Proviron. De aceea acesti doi steroizi sunt indicati pentru definire, intarirea musculaturii, forta si stimularea sistemului nervos central, dar nu pentru construirea de masa musculara. 
Andractim nu este foarte raspandit si se gaseste greu, mai ales pe piata neagra, in special datorita cererii reduse.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.