Nebido

English Version Publicat in

Nebido este o forma de testosteron injectabil folosita mai ales in Europa. Are o actiune foarte indelungata, si din aceasta cauza este dificil de folosit de catre culturisti si alti sportivi.

Substanta activa : testosteron undecanoat
Denumiri comerciale : Nebido

 

Nebido este un nou preparat pe baza de testosteron, fiind intodus pe piata europeana la sfarsitul lui 2004. Foloseste esterul de testosteron cu actiune indelungata, undecanoatul, intr-o concentratie de 250 mg/ml. 

A fost conceput ca un raspuns la testosteronul cipionat sau enantat. In mediul clinic, acest produs este foarte atragator pentru pacienti, injectarea lui fiind foarte rara. De exemplu, pentru inceput se face o perioada de incarcare, o injectie de 1000 mg (4 ml) odata la 6-8 saptamani. Apoi nivelele de testosteron din sange pot fi mentinute cu o injectie odata la 12 saptamani, ceea ce ar insemna numai 4 injectii pe an. Asta este un pas mare inainte fata de enantat si cipionat, in cazul carora ar fi fost nevoie de cel putin 22 de injectii pe an. 

Dar pentru culturisti avantajul actiunii foarte lente a acestuia nu este prea sesizabil, aici folosindu-se supradoze, nu doze normale. Asta inseamna injectarea steroidului intr-un ritm mai regulat, ceea ce ar face sa dispara factorul confortului. Asta ar insemna injectarea a 4 ml de Nebido odata la 2-4 saptamani, pentru o doza saptamanala medie de 250-500 mg. La aceste doze se astepta castigurile si efectele secundare ca si in cazul altor esteri de testosteron (enantatcipionat, etc). Singura diferenta fiind injectiile mai putin frecvente, dar nu cu mult. 

Actiunea lui Nebido va fi mai lenta de aceea este bine sa se inceapa ciclul cu testosteron enantatcipionat sau propionat, pentru ca efectele sa fie mai rapide. Nebido a inceput sa fie raspandit in Uniuna Europeana, putand fi gasit in multe farmacii.

Este cel mai adesea folosit de culturistii profesionisti ca si legatura intre ciclurile mai grele de steroizi. Astfel de culturisti iau steroizi tot timpul anului, avand doar pauze scurte intre cicluri. In aceste pauze folosesc Nebido pentru a mentine ridicate nivelele de testosteron. 

Efectele secundare sunt aceleasi ca la orice preparat pe baza de testosteron: ginecomastie, retentie de apa, acnee, ten uleios, agresivitate crescute, marirea prostatei, calvitie (la cei predispusi genetic) si afectarea negativa a colesterolului. Este posibil ca unele din aceste efecte nedorite sa apara mai tarziu, din cauza esterul lung de undecanoat. 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durataMetadrol si produsele IRIDIUM LABS pentru masa muscularaFast BURN Extreme,  Fast BURN Active si Keto Actives pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

Referinte

Articole din aceiasi categorie

testosteron enantat cel mai utilizat steroid pe baza de testosteron Testosteron Enantat Testosteronul enantat este cel mai cunoscut si folosit ester de testosteron. Este echivalentul european al testosteronului cipionat, si este baza unui numar foarte mare de cicluri de steroizi. Sunt multe voci care sustin ca nu ar trebui sa lipseasca din niciun ciclu de steroizi. 14 Feb, 2016
anavar ocandrolon steroid oral anabolizant Anavar (Oxandrolon) Anavar este unul din acei steroizi dupa care tanjesc atat incepatorii, dar si culturistii experimentati. Avand un pret ridicat, in jurul sau au fost create adevarate mituri, despre eficienta si lipsa sa de efecte secundare. Desi este un steroid foarte bun, nu este steroidul suprem, asa cum este uneori prezentat. Mai mult, este un steroid care se falsifica foarte des. 14 Feb, 2016
testosteron cipionat steroizi anabolizanti si androgeni Testosteron Cipionat Testosteronul cipionat este un steroid care este intanlit mai ales pe piata americana. Echivalentul sau european este testosteronul enantat, fata de care difera extrem de putin, prin timpul de actiune. Este un steroid puternic, de baza in foarte multe cure. 14 Feb, 2016
undestor testocaps testosteron oral Andriol (Undestor) Andriol este unul din acei steroizi in jurul caruia s-au tesut legende, dar ca intotdeuna, adevarul difera fata de povesti. 14 Feb, 2016
cut stack combinatie de 3 steroizi pentru definire musculara Cut-stack Cut-stack este un steroid produs de o firma underground. Este o combinatie de steroizi care au si proprietatea de a reduce stratul adipos. Asa cum ii sugereaza si numele, este destinat folosirii in perioadele de definire. 14 Feb, 2016
testoviron depot. Testoviron Depot 100 Testoviron Depot 100 este un amestec de esteri de testosteron, unul cu actiune rapida, propionatul, si celalat cu actiune mai lenta, enantatul. Nu trebuie confundat cu preparatul cu acelasi nume (Testoviron Depot 250), care contine doar testosteron enantat. 14 Feb, 2016
Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.