Incearca asta: cele mai bune exercitii cu cabluri pentru piept

Publicat in

Iata cateva din cele mai bune exercitii cu cabluri pentru izolarea pieptului.

Incearca sa implementezi aceste exercitii in antrenamentele tale pentru piept, ca sa iti stimulezi la maxim cresterile musculare. A venit vara si este timpul sa scoti pieptul in fata! 

1) Crucea de fier

Cand faci acest exercitiu ar trebui sa te prinzi de cabluri in loc sa le apuci complet. Pentru crucea de fier fa 4-5 seturi de 8-10 repetari cu pauze relativ scurte intre seturi. Fa incet miscarea si concentreaza-te pe contractia musculara din partea de jos. 

2) Fluturari la cabluri cu scripetii sus

Imi place acest exercitiu datorita intinderii si contractiei pe care o da. Este un exercitiu bun  pentru o detaliere mai fina a pieptului, accentuand adancimea dintre cei doi pectorali.  Fa 4-5 seturi de 8-10 repetari, cand il implementezi la antrenamente. 

3) Fluturari din inclinat la cabluri

Cu acest exercitiu ai o intindere puternica si tensiune mentinuta pe tot parcursul miscarii. Este un exercitiu ideal pentru a tinti partile mediene si superioare ale pieptului. 

Fa 4-5 seturi de cate 12-15 repetari cu pauze scurte. 

4) Presa la cabluri din picioare

Presa la cabluri necesita multa stabilitate abdominala pentru a o face corect. Ancoreaza-te bine in picioare in timp ce faci exercitiul. Chiar daca este un exercitiu de impins, este tot de izolare pentru piept. 

Fa cate 3-4 seturi de 6-10 repetari.

5) Ridicari in fata la cabluri

Chiar daca este un exercitiu asociat mai mult cu deltoizii, lucreaza destul de puternic si pectoralii inferiori. Fa acest exercitiu la finalul antrenamentului; utilizeaza ambele membre deodata, nu le lucra pe rand. Seteaza bara la nivelul taliei si ridic-o pana in dreptul ochilor. 

Fa 4-5 seturi de 14-15 repetari.

 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.