Increlex

Publicat in

Increlex este o forma injectabila a factorului de crestere de tip insulinic 1 (IGF-1). Culturistii il folosesc pentru marirea masei musculare si imbunatatirea performantelor sportive.

Substanta activa : mecasemin 
Denumiri comerciale : Increlex

 

Increlex este numele comercial pentru IGF-1 injectabil, produs de firma americana Tercica Inc. Ca si HGH (hormonul de crestere uman), IGF-1 este un hormon complex, format dintr-un lant de 70 de aminoacizi. IGF-1 al celor de la Tercica este produs prin manipularea ADN-ului, sintetizat din bacteriile E.coli modificate prin adaugarea genei umane IGF-1. Produsul rezultat este identic  cu IGF-1 endogen. 

Mecasermin este folosit pentru tratarea copiilor cu deficiente de crestere. Corpul acestor pacienti fie nu produce destul IGF-1, fie dezvolta anticorpi impotriva acestui hormon. 

IGF-1 este principalul mediator al HGH. Hormonii de crestere se leaga de receptorii hormonilor de crestere din ficat si tesuturile periferice, si stimuleaza secretia de IGF-1. Iar aceasta gena , IGF-1, este de fapt responsabila pentru efectele benefice ale HGH asupra intregului organism. De asemenea, se fac cercetari si in vederea utilizarii IGF-1 pentru tratarea anumitor forme de diabet.

In culturism, este folosit in mod evident pentru proprietatile sale de stimulare a masei musculare. 

IGF-1 este cel mai important mediator al hormonului de crestere, dar nu este singurul. Hormonul de crestere are si alte efecte datorate altor mediatori decat IGF-1. Unul din aceste efecte este reducerea stratului adipos. Prezenta IGF-1 in cantitati mari inhiba acest efect. S-a constata ca zona de injectare a Increlex-ului acumuleaza de obicei mai multa grasime decat restul corpului. Desi promoveaza o crestere in tesut muscular, Increlex-ul promoveaza in acelasi timp si acumularea de grasime. Din aceste motive este folosit mai ales in perioada de acumulare de masa, HGH fiind preferat pentru definire si striere. 

Increlex se prezinta sub forma de solutie apoasa, fiecare mililitru avand o concentratie de 10 mg IGF-1. Se administreazasubcutanat, in zona abdomenului sau a coapselor. IGF-1 are timpul de injumatatire foarte mic, de aceea administrarea lui se face de doua ori pe zi. Se incepe de la 0.4-0.8 mg per kilogram, impartit in doua doze pe zi. Se mentine doza o saptamana si daca este bine tolerata se creste cu inca 0.4 mg pe kilogram corp, ajungand pana la o doza totala de 0.12 mg pe kilogram. 

Acesta nu este tipul de medicament "cu cat mai mult cu atat mai bine". Trebuie administrat intotdeauna cu 20 de minute inainte sau dupa masa iar alimente cu carbohidrati simpli ar trebui sa fie mereu la indemana in caz de stari de lesin. 

Increlex se va folosi pe perioade cuprinse intre 6 si 16 saptamani, pentru a nu aparea riscul cresterii organelor interne. Studiile de specialitate au aratat ca poate fi folosit ani la rand fara efecte secundare cu conditia sa fie administrat corect si in doze rezonabile. Cel mai des efect secundar intanlit, mai ales pe perioade lungi de timp, este hipoglicemia (de aceea e bine sa avem la indemna acei carbohidrati simpli). Cel mai usor de evitat acest efect nedorit este consumarea unei cantitati mici de mancare la scurt timp dupa administrare. Un alt efect negativ care poate aparea  este micsorarea tesuturilor moi la nivelul fetei. Una peste alta, Increlex se pare ca este bine tolerat de organism, repet, atunci cand nu este abuzat. 

Increlex este asemanator cu IGF-1 Long R3, cu diferenta ca primul este aprobat pentru uzul uman pe cand cel de al doilea stim ca functioneaza asupra oamenilor, dar nu stim ce efecte secundare pe termen lung poate avea. 

In concluzie, Increlex nu este solutia minune pentru culturisti, unii steroizi fiind mai eficienti decat IGF-1, dar aduce castiguri insemnate atunci cand este folosit corect, si fara riscuri mari pentru sanatate.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: BULK Extreme si TESTOLAN pentru masa muscularaFast BURN Extreme,  Fast BURN Active si Keto Actives pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.