Catapres

Publicat in

Catapres este folosit de culturisti pentru a reduce tensiunea arteriala, cauzata in general de retentia de apa prea mare, dar si pentru proprietatile sale de stimulare a eliberarii hormonului de crestere.

Substanta activaclorhidrat de clonidin
Denumiri comercialeCatapres

 

Catapres este un medicament des folosit de persoanele cu tenstiune crescuta, este disponibil intr-o forma variata in toata lumea cu administrare orala, injectabila sau oculara. Sportivii sunt interesati de clonidin din doua motive. Primul fiind chiar scopul prescris al acestuia, multi utilizatori de steroizi confruntadu-se cu probleme legate de tensiune, mai ales cand se folosesc substante puternic androgene care se aromatizeaza usor. Tensiunea crescuta este periculoasa, si multi opteaza pentru adaugarea unei substante precum clonidin la ciclu daca astfel de probleme apar. Dar daca aceste probleme sunt prea severe se recomanda intreruperea ciclului si consultarea imediata a unui doctor. 

Catapres ofera sportivilor un alt efect interesant. S-a demonstrat ca poate stimula secretia proprie a hormonului de crestere. Acest efect se produce rapid dupa administrare si dureaza cateva ore. Se pare ca poate ridica nivelurile acestui hormon destul de mult pentru a induce un efect anabolic si termogenic. De regula se administreaza doua doze de Catapres pe zi, dimineta si seara. O singura tableta de 150 mcg se administreaza dimineata si chiar inainte de culcare 300 mcg. Doza mai mare, desi mai benefica, se administreaza inainte de culcare pentru a reduce efectele secundare nedorite in timpul zilei. Aceste efecte pot fii: oboseala, letargie, gura uscata, ameteli sau disfunctii sexuale. Este important sa nu se foloseasca acest medicament daca aveti deja tensiunea mica. Se foloseste mai ales atunci cand sunt prezente semne ale tensiunii crescute, si nu doar pentru efectul anabolic. Un individ normal cu nivele ale tensiunii normale, risca sa isi complice serios sanatatea daca foloseste acest medicament. Pentru cei care sunt in timpul unui ciclu de steroizi si manifesta ca efect secundar tensiunea crescuta, este o alegere buna, impuscand doi iepuri deodata: se tine sub control tensiunea si se mareste efectul anabolic. Dar, Catapres nu este foarte popular in randul sportivilor, si de aceea se gaseste destul de greu pe piata neagra.

ATENTIE! Folosirea hormonului de crestere uman implica riscuri mari. Din fericire, exista si alternative naturale care pot stimula secretia naturala a hormonului de crestere, fara efecte secundare si riscuri. Si de multe ori la costuri mai avantajoase. O astfel de optiune este GH BALANCE.

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.