Fragment HGH 177-191

Publicat in

HGH 177-191, zis si AOD9604, este un fragment al hormonului de crestere, care controleaza eliberarea si arderea grasimilor, dar fara a afecta cresterea organelor interne si a glicemiei.

Fragmentul HGH 177-191, este o forma modificata a lanutului de aminoacizi 177-191 din zona C-terminala a hormonului de crestere uman. A fost descoperit la Universitatea Monash din Australia. Cercetatorii de aici au descoperit ca proprietatile lipolitice (care ard grasimi) ale hormonului de crestere sunt controlate de catre o portiune mica de la finalul moleculei. Aceasta regiune, care este formata din aminoacizii 177-191, reprezinta mai putin de 10% din masa moleculei de HGH si nu are efect asupra cresterii si insulinei. 

Functioneaza prin imitarea felului in care hormonul de crestere uman regleaza metabolismul grasimilor, dar fara efectele adverse asupra glicemiei sau cresterii organelor interne, asa cum se intampla in cazul HGH. La fel ca si HGH, fragmentul 177-191 stimuleaza lipoliza (arderea grasimilor) si inhiba lipogeneza (crearea de noi depozite de grasimi). Nu afecteaza apetitul.

In testele de laborator, fragmentul HGH 177-191 a eliberat acizii grasi mai ales din celulele obeze, celulele normale ramanand relativ neafectate, a oprit acumularea de grasime in toate celulele grase si a imbunatatit arderea acizilor grasi eliberati din celulele grase. In testele pe soareci de laborator, a redus grasimea corporala la soarecii obezi, fara a le fi modificata dieta si fara a se inregistra cresteri ale organelor interne sau alte efecte secundare nedorite, care apar la utilizarea hormonului de crestere sintetic.

Se pare ca fragmentul HGH 177-191 reduce in special grasimea abdominala, mai ales pe cea viscerala. Are si un usor efect de crestere a masei musculare, dar ramane in special o substanta folosita pentru ars grasimi. Poate imbunatati si profilul lipidic (scade colesterolul rau si il creste pe cel bun). Pana acum studiile duc catre concluzia ca in viitor poate fi folosit ca si medicament pentru tratamentul obezitatii, cu efecte secundare mult reduse fata de hormonul de crestere sintetic.

Efectele secundare posibile sunt umflarea mainilor si dureri de cap, dar nu exista destule date pentru a spune cu exactitate ce efecte nocive poate avea pe termen lung. Nu influenteaza productia de IGF, sau alti hormoni.

Administrarea se face zilnic, prin injectii subcutanate, cu ace de insulina. Dozele sunt intre 150 mcg si 250 mcg, dar sunt persoane care urca doza si pana la 500 mcg/zi. Se gaseste sub forma de pudra, care se dizolva in apa bacteriostatica. 
Este bine ca fragmentul HGH 177-191 sa fie administrat fie inainte de cardio, fie inainte de culcare. 

Cum acest preparat functioneaza prin eliberarea grasimii stocate in fluxul sanguin, este bine ca in preajma injectiei sa nu se manance nimic, pentru ca organismul sa foloseasca pentru energie grasimea eliberata.

O alta strategie este de a face injectia dimineata, apoi a se face o sedinta de cardio, si a asteptat cateva ore pana sa iei prima masa, compusa in mare parte din proteine. Daca iti faci injectia seara, mananca cu cel putin 3 ore inainte de culcare, tot o masa bogata in proteine si saraca in grasimi si carbohidrati. 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.