CJC-1295

English Version Publicat in

CJC-1295 face parte din noul val de peptide hormonale utilizate in sport pentru cresterea performantelor sportive. Acestea sunt substante puternice, dar care nu au efecte secundare atat de periculoase precum hormonul de crestere sintetic. CJC-1295 este un hormon care elibereaza hormon de crestere.

CJC-1295 este un hormon care elibereaza hormon de crestere (GHRH). Cel mai cunoscut GHRH este sermorelina, sau Geref. Aceste peptide se folosesc medical pentru stimularea glandei pituitare in a elibera hormon de crestere. Sunt foarte populare in lumea anti-aging, avand capacitatea de a inversa unele procese ale imbatranirii. Este cunoscut faptul ca hormonul de crestere intareste sistemele cardiovascular si imunitar, intareste si mineralizeaza tesutul osos, promoveaza sinteza proteinelor si favorizeaza arderea grasimilor pentru energie. 

Cum si culturistii folosesc hormon de crestere sintetic pentru arderea grasimilor si construirea de tesut muscular lin, aceste peptide au inceput sa devina foarte populare in acest sport, dar si in alte sporturi. Administrarea de HGH sintetic poate avea efecte negative, pe cand adminsitrarea de peptide care sa stimuleze secretia proprie a organismului, este cu mult mai sigura. 

Glanda pituitara elibereaza hormon de crestere prin pulsatii. Ea este capabila sa produca rapid cantitati mari de hormon de crestere, pe care le stocheaza, atat in forma finita cat si incompleta. La adulti, pulsurile care sa goleasca complet aceste rezerve sunt rare. Se intampla mai ales la copii, care au nevoie sa creasca. Pe masura ce imbatranim pituitara NU isi pierde din capacitate de stocare si eliberare a hormonului de crestere; mai degraba experimentam o capacitate redusa de a instrui glanda in a elibera hormonul de crestere. 

Adminsitrarea de HGH este mai ineficienta decat secretia proprie prin pulsatii, datorita unor evenimente fiziologice ce au loc la nivel celular, atunci cand in corp exista prea mult hormon de crestere. Sa zicem ca este de preferat sa ai cateva pulsuri de-a lungul zilei de hormon de crestere, ceea ce nu se poate obtine prin adminsitrarea de HGH. 

Aici intra in joc hormonul care elibereaza hormon de crestere. Adminsitrarea de GHRH va crea un puls de hormon de crestere, pulsul fiind mic daca se administreaza cand nu are loc o pulsatie naturala a galndei pituitare, si mai mare daca se administreaza o data cu o pulsatie naturala ale glandei pituitare. Din aceasta cauza, aceste produse se folosesc mereu insotite de GHRP (peptide care elibereaza hormon de crestere - de exemplu GHRP-2), capabile sa creeze de unele singure pulsuri mult mai puternice si mai constante. Efectul lor este unul sinergetic, nu cumulativ. Asta inseamna ca daca atribuim valoarea 2 unui GHRH si valoarea 5 unui GHRP, inceea ce priveste capacitatea de a elibera hormon de crestere, administrate concomitent, rezultatul nu va fi 5+2=7, ci mai degraba 5+2=10 sau mai mult. 

GHRH este disponibil in mai multe forme, singura diferenta dintre ele fiind perioada de injumatatire. Hormonul care elibereaza hormon de crestere natural este format din 44 de peptide de aminoacizi, dintre care primele 29 sunt cele active. A fost creata o varianta sintetica mai scurta, care contine doar cei 29 de aminaocizi, identica in actiune si perioada de injumatatire cu omologul natural. Ea a fost numita factorul de eliberare al hormonului de crestere sau GRF(1-29). Este cunoscuta mai ales sub denumirea de Geref sau Sermorelin. Problema este perioada sa de injumatatire, masurata in minute. 

Pentru a ii imbunatati stabilitatea si timpul de injumatatire, i sau facut unele modificari structurale (4 la numar) si astfel perioada de injumatatire i-a fost crescuta la peste 30 de minute. Este numita tatraubtitu GRF(1-29) sau GRF(1-29) modificat. Un alt nume sub care poate fi intalnita este CJC-1295 fara DAC (Drug Affinity Complex)

Si am ajun in finala si la CJC-1295. In incercarea de a se crea un GHRH mai stabil si cu o actiune mai indelungata a fot creat CJC-1295. Este identic cu GRF(1-29) modificat, mentionat mai sus, cu diferenta ca i sa adugat aminoacidul lizina, care se leaga de o molecula non-peptidica numita DAC (Drug Affinity Complex). Astfel, CJC-1295 se poate lega de albumina, dupa injectare, ceea ce ii extinde viata la cateva zile. 

CJC-1295 este greu de produs, costurile fiind ridicate. De aici si pretul mare cu care se vinde, ceea ce il face sa fie evitat de multi utilizatori, acestia preferand forma fara DAC, adica GRF(1-29) moficata, care se vinde la un pret de zeci de ori mai mic. 

Doza eficienta a CJC-1295 fara DAC este de 100 mcg, de 1-2 ori pe zi, concomitent cu o GHRP, precum GHRP-2 au GHRP-6, in doze de 100-200 mcg. Pentru CJC-1295 cu DAC, doza este de 2 mg pe saptamana, datorita duratei de viata foarte mare. Dozele de GHRP (daca se folosesc) raman tot de 100-200 mcg, de 1-2 ori pe zi. 

In cazul CJC-1295 fara DAC, nu trebuie sa mancati deloc carbohidrati sau grasimi cu 2 ore inainte de administrare si cu o jumatate de ora dupa administrare. Acestea stimuleaza eliberarea de insulina, care inhiba hormonul de crestere. Daca folositi concomitent si un GHRP, aceste precautii nu sunt necesare. Regula de a nu manca carbohidrati si grasimi nu se aplica si pentru CJC-1295 cu DAC datorita duratei mari de viata. 

In general, peptidele hormonale precum GHRH sau GHRP nu au efecte secundare importante. In cazul CJC-1295 cu DAC lucrurile nu stau asa. Efectele secundare sunt: edema (acumulare de apa in tesuturi), inflamarea incheieturilor, letargie, sentimente de tristete, sindromul tunelului carpian, nivele ridicate de glucoza dimineata, pe stomacul gol si uneori tensiune arteriala crescuta. 

De aceea, cea mai buna alegere este CJC-1295 fara DAC, avand o perioada de injumatatire decenta (30+ minute), mult superioara altor GHRH, precum Geref. In plus, riscurile de efecte adverse sunt minime, de regula fiind legate de locul injectiei, care se poate irita. 

Atat CJC-1295 cu DAC cat si fara DAC se administreaza subcutanat. Vin sub forma de pulbere, care se combina cu apa bacteriostatica. In functie de cata apa folositi, rezulta cantitatea in mcg pe mililitru.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: BULK Extreme si TESTOLAN pentru masa muscularaFast BURN Extreme,  Fast BURN Active si Keto Actives pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.