Ridicari cu gantere in fata

Publicat in

Principala grupa musculara lucratadeltoizi
Alti muschi lucrati-
Echipamentgantere
Mecanicaizolare

O alternativa la ridicarile in fata cu bara, fiind un exercitiu mai potrivit pentru incepatori, sau pentru cei cu dureri la nivelul umerilor, ganterele fiind mai putin restrictive.

pozitie de start
pozitie de final

1. Stai in picioare, cu trunchiul drept, tinand in fiecare mana cate o gantera, in fata coapselor. Mainile trebuie sa fie complet intinse si plamele orientate spre corp. Aceasta este pozitia de start.

2. Mentinand trunchiul drept (nu te balansa) ridica gantera stranga, avand cotul bratului usor indoit. Continua sa o ridici pana ce bratul este putin mai sus de linia paralela cu solul. Mentine o secunda in pozitia de sus. 

3. Acum coboara usor gantera stanga la pozitia initiala, in timp ce ridici gantera dreapta. 

4. Continua sa ridici cele doua gantere alternativ, pana cand numarul de repetari dorit pentru fiecare brat a fost atins.

Variatii: Acest exercitiu pentru umeri poate fi executat si cu ambele brate in acelasi timp; de asemenea, in loc de gantere se poate folosi o haltera sau o bara Z. 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.