Sissy squat

Publicat in

Principala grupa musculara lucratacvadricepsi
Alti muschi lucrati: gambe, fesieri, femural
Echipament-
Mecanicaizolare

Invata sa faci acest exercitiu pentru o forta si dezvoltare mai mare a coapselor si abdomenului. Imbunatateste echilibrul si dezvoltarea musculara a partii inferioare cu sissy squat.

pozitie de start
pozitie de final

1. Aseaza-te langa un obiect de care te poti tine. Stai drept, cu picioarele deschise la nivelul umerilor si degetele de la picioare ridicate. Cu o mana apuca obiectul de langa tine. Aceasta va fi pozitia de start.

2. Indoaie genunchii si coabora trunchiul spre sol, aducand pelvisul si soldurile in fata. Coboara pana cand partea superioara a corpului si picioarele formeaza un unghi de aproape 90º. Mentine aceasta pozitie o secunda,

3. Foloseste muschii coapselor pentru a te ridica la pozitia de start. Repeta de cate ori este nevoie.

ATENTIE! Nu fa acest exercitiu daca ai probleme la genunchi. De asemenea, asigura-te ca nu este nimic in spatele tau; daca te dezechilibrezi si cazi pe spate exista riscul de a te lovi cu capul de ceva. 

Variatii: Pentru a ingreuna exercitiul poti tine cu mana libera un disc la piept. De asemenea, daca nu reusesti sa-l faci corect, poti folosi ambele maini pentru a te sprijini. 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.