Presa la 45 de grade

Publicat in

Principala grupa musculara lucratacvadricepsi
Alti muschi lucratifemurali, gambe
Echipamentpresa la 45 de grade
Mecanicacompusa

Un exercitiu foarte eficient pentru construirea unor picioare masive, totusi nu ar trebui sa inlocuiasca genuflexiunile.

pozitie de start
pozitie de final

1. Asesati-va la presa cu picioarele departate la nivelul umerilor si degetele indreptate putin spre exterior. Apucati manerele din lateral si strangeti-le.

2. Eliberati sigurantele, si impingeti platforma sus. Aceasta este pozitia de start.

3. Indoiti genunchii si coborati greutatile cat de mult puteti, dar mentineti soldurile fixe. Nu coborati greutatile atat de mult incat soldurile sa se ridice dupa aparat

4. Impingeti greutatile inapoi, dar nu intindeti picioarele complet (genunchii trebuie sa fie foarte putin indoiti). Apoi coborati din nou greutatile INCET.

ATENTIE! Nu uitati sa puneti la loc sigurantele dupa ce terminati repetarile; nu ati vrea ca platforma presei sa cada peste voi.

Variatii: Puteti tine picioare cu varfurile drepte, orientate catre exterior, orientate catre interior sau picioarele sa fie mai apropiate sau mai departate de nivelul umerilor. 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.