Good morning cu saritura

Publicat in

Principala grupa musculara lucrata: femurali
Alti muschi lucratilombari, fesieri, gambe
Echipamenthaltera
Mecanicacompusa

Un exercitiu avansat, care te invata cum sa incarci femuralii, cum sa mentii greutatea pe calcaie si iti imbunatateste executia exercitiilor olimpice.

pozitie de start
pozitie de final

1. Tine o haltera pe spatele umerilor, cu ambele maini; nu pune greutati pe ea sau pune greutati foarte mici. Tine picioarele desfacute la nivelul umerilor si genunchii usor indoiti. Aceasta va fi pozitia de start.

2. Tinand privirea in fata permanent, apleaca-te in fata, pivotand din solduri. Coboara trunchiul pana este paralel cu podeaua si simti femuralii si lombarii bine intinsi.

3. Revino la pozitia de start inversand miscarea, intr-o maniera exploziva, pentru a capata avant. Cand trunchiul este drept, fa o mica saritura, si la aterizare indoaie genunchii pentru a absorbi socul. Miscarea trebuie sa fie continua, din momentul in care incepi sa ridici trunchiul si pana sari. 

4. Repeta de cate ori este nevoie. 

ATENTIE! Este un exercitiu dificil, care necesita un grad ridicat de tehnicitate. Incepi cu bara goala sau fara greutati, si progreseaza lent. 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.