Ciclu de baza pentru masa musculara

Publicat in

Este un ciclu de steroizi simplu, care va aduce o crestere importanta in greutate. Urmat de o terapie post ciclu va asigura stabilizarea muschilor si pastrarea lor.

Acesta este un ciclu de steroizi de baza, avand testosteron, nandrolon si metandrostenolon. Produsele folosite sunt putin exotice, dar se pot gasi relativ usor, multi din producatorii underground avand astfel de steroizi in oferta lor. Este foarte asemanator cu acest ciclu, dar mai lung. 

Recomandarile uzuale se aplica si la acest ciclu: o dieta curata, suplimentarea cu 4 grame de omega-3 pe zi, folosirea unui hepatoprotector si eventuala administrare a unui inhibitor de aromatizare, precum Arimidex. La finalul ciclului, PCT este obligatorie, pentru a pastra castigurile de masa musculara.

Cresterea in greutate va fi semnificativa, dar este posibila si retentia de apa, mai ales daca nu se foloseste Arimidex. La incheierea ciclului o parte din greutate se va pierde, acest lucru fiind normal, odata cu eliminarea apei in exces. 

Pe toata durata ciclului se folosesc si doze mici de HCG pentru a limita inhibarea productiei de testosteron, si a preveni atrofierea testiculara. Acest lucru va face ca terapia post ciclu sa fie mai usoara si eficienta, si masa musculara pastrata sa fie mai multa. Doza totala saptamanala se va administra impartita in doua (de exemplu, 250 U.I. luni si 250 U.I. joi). PCT va incepe la 14 zile dupa ultima injectie de Test 400. Se va face cu Clomid si tamoxifen.

undefined

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durataMetadrol si produsele IRIDIUM LABS pentru masa muscularaFast BURN Extreme,  Fast BURN Active si Keto Actives pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.