Ciclu pentru definire cu Turanabol si T3

Publicat in

Un ciclu folosit de sportivi pentru a reduce stratul adipos, dar in acelasi timp sa isi pastreze masa musculara si forta. Folosirea T3 poate fi riscanta asa ca este o cura folosita doar de catre cei cu experienta.

Scopul acestui ciclu este de a ajuta sportivul sa scape cat mai mult de grasime, fara a pierde masa musculara si forta si fara a isi diminua performantele sportive. Chiar daca pare un ciclu simplu, este unul destinat avansatilor, pentru ca include Cytomel (T3). 

Pentru a reusi, trebuie urmata si o dieta usor hipocalorica, pentru a promova arderea grasimilor, dar nu trebuie scazut cu mai mult de 300-500 calorii sub pragul de mentinere, scopul fiind si pastrarea performantelor sportive. De asemenea, cum vorbim de sportivi care pun accent pe performanta mai mult decat pe aspect, nu trebuie urmata o dieta prea saraca in carbohidrati. 

Antrenamentele trebuie sa fie specifice sportului practicat, sau unele de mare intensitate, facute pe intervale (HIIT). 

T3 este un hormon al glandei tiroide care are proprietatea de a arde depozitele de grasime. Pentru a face ciclul si mai eficient, in primele 4 saptamani se poate adauga si Clenbuterol; dar este optional, si adaugarea sa creste discomfortul si riscurile. 

Turanabol are rolul de a mentine masa musculara, T3 fiind foarte catabolic; alaturi de grasime arde in acelasi ritm si tesutul muscular, de aceea este nevoie si de un agent anti-catabolic. 

Atat T3 cat si Clenbuterol trebuie administrati incepand de la doze mici, si crescut treptat, de-a lungul primei saptamani. Clenbuterol se incepe de la 20 mcg pe zi si se creste treptat conform dozelor din tabel, in functie de toleranta fiecaruia. T3 se incepe de la 25 mcg pentru 3 zile, in prima saptamana, si apoi se creste la doza recomandata in tabel. Se ia dimineata pe stomacul gol, si cand se depaseste 50 mcg/zi, se imparte in doua administrari pe zi. 

In timpul curei se foloseste si un protector hepatic precum Liv 52, si o idee buna este si un supliment cu omega-3, 2-3 grame pe zi. Ciclul este destul de lung si asa, deci nu trebuie prelungit!

La final este bine sa se urmeze o terapie post ciclu doar cu Nolvadex, si in acelasi timp sa se ia si suplimente cu ALA (1500 mg/zi)  si L-tirozina (2-3 g/zi) pentru PCT-ul glandei tiroide. 

Saptamana T3 Turanabol Clenbuterol
(optional)
undefined

 

undefined

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: TITANODROL, pentru masa musculara, TriApidix 300 si BURN Booster  pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

 

 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.