Ciclu pentru definire cu Turanabol si T3

Publicat in

Un ciclu folosit de sportivi pentru a reduce stratul adipos, dar in acelasi timp sa isi pastreze masa musculara si forta. Folosirea T3 poate fi riscanta asa ca este o cura folosita doar de catre cei cu experienta.

Scopul acestui ciclu este de a ajuta sportivul sa scape cat mai mult de grasime, fara a pierde masa musculara si forta si fara a isi diminua performantele sportive. Chiar daca pare un ciclu simplu, este unul destinat avansatilor, pentru ca include Cytomel (T3). 

Pentru a reusi, trebuie urmata si o dieta usor hipocalorica, pentru a promova arderea grasimilor, dar nu trebuie scazut cu mai mult de 300-500 calorii sub pragul de mentinere, scopul fiind si pastrarea performantelor sportive. De asemenea, cum vorbim de sportivi care pun accent pe performanta mai mult decat pe aspect, nu trebuie urmata o dieta prea saraca in carbohidrati. 

Antrenamentele trebuie sa fie specifice sportului practicat, sau unele de mare intensitate, facute pe intervale (HIIT). 

T3 este un hormon al glandei tiroide care are proprietatea de a arde depozitele de grasime. Pentru a face ciclul si mai eficient, in primele 4 saptamani se poate adauga si Clenbuterol; dar este optional, si adaugarea sa creste discomfortul si riscurile. 

Turanabol are rolul de a mentine masa musculara, T3 fiind foarte catabolic; alaturi de grasime arde in acelasi ritm si tesutul muscular, de aceea este nevoie si de un agent anti-catabolic. 

Atat T3 cat si Clenbuterol trebuie administrati incepand de la doze mici, si crescut treptat, de-a lungul primei saptamani. Clenbuterol se incepe de la 20 mcg pe zi si se creste treptat cu cate 20 mcg pe zi, pana la dozele totale de 60-100 mcg/zi, in functie de toleranta fiecaruia. T3 se incepe de la 25 mcg pentru 3 zile, in prima saptamana, si apoi se creste la doza recomandata in tabel. Se ia dimineata pe stomacul gol, si cand se depaseste 50 mcg/zi, se imparte in doua administrari pe zi. 

In timpul curei se foloseste si un protector hepatic precum Liv 52, si o idee buna este si un supliment cu omega-3, 2-3 grame pe zi. Ciclul este destul de lung si asa, deci nu trebuie prelungit!

La final este bine sa se urmeze o terapie post ciclu doar cu Nolvadex, si in acelasi timp sa se ia si suplimente cu ALA (1500 mg/zi)  si L-tirozina (2-3 g/zi) pentru PCT-ul galndei tiroide. 

Saptamana T3 Turanabol Clenbuterol
(optional)
1 37,5 mcg 40 mg/zi 60 mcg/zi
2 50 mcg 50 mg/zi 80 mcg/zi
3 75 mcg 60 mg/zi 100 (sau mai putin) mcg/zi
4 75 mcg 60 mg/zi 80 (sau mai putin) mcg/zi
5 50 mcg 60 mg/zi -
6 37,5 mcg * 60 mg/zi -


* se ia in prima zi 37,5 mcg, a doua zi si a treia zi se ia 25 mcg/zi, a patra zi se ia 12,5 mcg si in ultimele doua zile se ia cate 7 mcg/zi.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

 

Referinte

Articole din aceiasi categorie

cilcu steroizi injectii Ciclu testosteron pentru incepatori Acesta este ciclu ideal pentru cineva care nu a mai folosit niciodata steroizi. Daca se foloseste un produs de calitate (adica original, nu falsificat) rezultatele vor fii multumitoare cu siguranta. Testosteronul este steroidul care seamana cel mai mult cu hormonul secretat de organism, de aceea se poate spune ca este si cel mai sigur (asta nu inseamna ca nu pot aparea efecte secundare). 14 Feb, 2016
cilcu steroizi injectii Ciclu de steroizi pentru intermediari cu hormon de crestere si incarcare Un ciclu folosit de sportivii cu ceva experienta in utilizarea substantelor anabolizante. Si acest ciclu foloseste metoda incarcarii, pentru o acumulare mai rapida a testosteronului in sange. 23 Mar, 2017
cilcu steroizi injectii Ciclu de steroizi cu trenbolon enantat si testosteron enantat Un ciclu puternic de steroizi, si simplu in acelasi timp. Combinatia dintre testosteron si trenbolon este una potenta, care va aduce castiguri semnificative de masa musculara, dar si o usoara scadere a stratului adipos. 14 Feb, 2016
cilcu steroizi injectii Ciclu Testosteron enantat si Masteron Este o combinatie ideala pentru masa musculara de calitate. Testosteronul este unul din cei mai buni steroizi in acest sens, iar Masteronul il completeaza perfect, actionand si ca anti-estrogen. 14 Feb, 2016
cilcu steroizi injectii Ciclu de steroizi cu testosteron cipionat si Anavar Un ciclu de steroizi ceva mai scump, dar care va aduce rezultate calitative, dar si cantitative. 14 Feb, 2016
cilcu steroizi injectii Ciclu cu testosteron si hormon de crestere Un ciclu bun pentru cei care vor sa experimenteze pentru prima data cu hormonul de crestere. 14 Feb, 2016
Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.