Ciclu usor de definire

Publicat in

Un ciclu ideal pentru definirea musculara, fara efecte secundare prea riscante. Din cauza testosteronului propionat, poate avea un grad mai ridicat de discomfort.

 Acest ciclu de definire dueraza 6 saptamani si are 3 componente: testosteron propionatAnavar si Armidex. De asemenea, este o idee buna sa se folsoeasca pe durata sa si un protector al ficatului si un supliment cu omega-3 (4 g pe zi). 

Un astfel de ciclu nu ar trebui sa ridice probleme mari in ceea ce priveste efecte secundare. Singurul inconvenient, pentru unii, poate fi reprezentat de volumul mai mare de injectii (3-4 pe saptamana), din cauza propionatului care se administeraza o data la doua zile (de exemplu luni, miercuri, vineri, duminica, marti, etc.). Un alt aspect este pretul mai ridicat al ciclului, datorita Anavarului.
 

Saptamana Testosteron propionat Anavar Arimidex
1 100 mg o data la doua zile 50 mg/zi 0.5 mg/zi
2 100 mg o data la doua zile 60 mg/zi 0.5 mg/zi
3 100 mg o data la doua zile 60 mg/zi 0.5 mg/zi
4 100 mg o data la doua zile 60 mg/zi 0.5 mg/zi
5 100 mg o data la doua zile 60 mg/zi 0.5 mg/zi
6 100 mg o data la doua zile 60 mg/zi 0.5 mg/zi

 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.