Ciclu de steroizi orali pentru definire

Publicat in

Ciclurile de steroizi nu sunt o idee buna, dar sunt cautate de multi, si majoritatea vor sa ceva care sa le defineasca musculatura. Un ciclu oral de steroizi pentru definire poate arat astfel.

Majoritatea incepatorilor si celor care doar au auzit de steroizi, dar nu stiu multe despre ei, vor sa incerce doar cicluri orale. Este o idee proasta. In primul rand, pentru ca este clar ca nu s-au informat suficient, asa ca nu ar trebui sa foloseasca deloc steroizi. In al doilea rand, ciclurile doar cu steroizi orali sunt scumpe si au rezultate de cele mai multe ori nesatisfacatoare.

Desigur, exista si exceptii, pentru anumiti indivizi si cu anumiti steroizi, cum ar fi Danabol, Anavar sau Turanabol (dar acestia nu se pot combina decat cu steroizi injectabili, sau se fac cicluri doar cu un singur steroid - toti afecteaza ficatul asa ca nu se folosesc doi deodata). Pentru un incepator - mai ales actomorf, astfel de steroizi se pot dovedi utili, dar trebuie multa atentie si munca, pentru ca la final se risca pierderea tuturor castigurilor din timpul ciclului.

Cand vine vorba de definire musculara, lucrurile se complica si mai mult. Pentru ca multi sunt curiosi, voi da un exemplu de ciclu de definire alcatuit doar din substante orale. Va fi un ciclu scump, si cu rezultate cel mult multumitoare. 

Pentru a nu se suprasolicita ficatul, se vor folosi doi steroizi orali, dintre care unul nu este c-17 alfa alchilat, si anume Primobolanul oral. Desi in teorie suna bine, in practica Primobolanul oral este foarte slab, principala problema este rata de absortie extrem de scazuta. In incercarea de a spori absortia, doza zilnica se imparte in 3. 

Pentru a compensa relativa ineficienta a Primobolanului oral, se folosesc doze mai mari de Winstrol oral. GW-501516 este o substanta foarte eficienta in arderea grasimilor si sporirea capacitatii de efort fizic, lucuri esentiale cand se vrea definirea. 

Alaturi de acest ciclu folositi si un protector hepatic.

Saptamana Primobolan oral Winstrol oral GW-501516 Nolvadex
1 100 mg/zi 50 mg/zi 20 mg/zi 20 mg/zi
2 100 mg/zi 50 mg/zi 20 mg/zi 20 mg/zi
3 100 mg/zi 50 mg/zi 20 mg/zi 20 mg/zi
4 100 mg/zi 50 mg/zi 20 mg/zi 20 mg/zi
5 100 mg/zi 50 mg/zi 20 mg/zi 20 mg/zi
6 100 mg/zi 50 mg/zi 20 mg/zi 20 mg/zi
7 100 mg/zi 50 mg/zi 20 mg/zi 20 mg/zi
8 100 mg/zi 50 mg/zi 20 mg/zi 20 mg/zi

 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.