Ciclu Turanabol

Publicat in

Este un ciclu usor, avand o singura componenta, Turanabolul. Castigurile de masa musculara vor fii sub medie, iar pretul ciclului destul de ridicat (comparativ cu alte cicluri de steroizi).

Este un ciclu relativ usor, folosit inainte de concursuri sau cand se vrea definirea. Efectul anabolic al Turanabolului va conserva masa musculara in cazul unui deficit caloric. Pentru marea parte a utilizatorilor efectele secundare vor fii minore. 

Poate fii si un ciclu bun pentru un incepator, care nu doreste acumularea de apa si riscul efectelor estrogene (ginecomastie in special). Desi nu este extrem de toxic pentru ficat, se limiteaza totusi consumul la 6 saptamani. Pentru siguranta, folositi un protector de ficat pe toata perioada ciclului. Veti avea nevoie de 245 de pastile de 10 mg.

Saptamana Turanabol
1 40 mg/zi
2 50 mg/zi
3 60 mg/zi
4 70 mg/zi
5 70 mg/zi
6 60 mg/zi

 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.