Ciclu pentru forta cu Halotestin

Publicat in

Un ciclu pentru cei care doresc forta pura, fara masa musculara. Este posibila si scaderea stratului adipos.

Este obligatoriu sa se foloseasca un hepatoprotector, pe toata durata ciclului, si cateva saptamani dupa incheierea lui. La final, PCT-ul este obligatoriu. Dozele zilnice se impart in doua, admninistrandu-se o parte dimineata, si alta inainte de antrenament, sau dupa-masa.
 

Saptamana Halotestin
1 20 mg/zi
2 20 mg/zi
3 30 mg/zi
4 30 mg/zi

 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.