Sustine steroizi.ro consumul de steroizi anabolizanti?

Publicat in

Destui cred ca steroizi.ro sustine consumul de steroizi anabolizanti. Au dreptate? Iata raspunsul!

Unii cred ca steroizi.ro sustine consumul de...steroizi! Stiu, numele nu ajuta foarte mult sa le schimbi pararea. Si poti gasi pe site destule articole "prietenoase" cu steroizii. Nu o sa ma apuc sa scriu mult si sa dau explicatii interminabile despre numele siteului si originea sa. 

Pe scurt, a pornit ca un proiect de webdesign, si aveam nevoie de un nume pentru un site de teste. Iar site-ul respectiv trebuia sa contina ceva; si cum s-a nimerit sa am la dispozitie o carte despre steroizii anabolizanti si androgeni (scrisa de niste rusi - "Steroizii anabolizanti si androgeni: Farmacologia "puterii" si "frumusetii - Vol. 1"), asta a fost! In timp, site-ul a prins, la fel si pasiunea pentru fitness, si s-a dezvoltat in mai mult. In prezent, sectiunea de steroizi reprezinta doar 20% din site. 

Dar de ce articole despre steroizi si o sectiune dedicata lor? Si nu, nu pentru a ii vinde, asa cum scrie peste tot in acea sectiune; ceea ce nu ii opreste pe multi sa intrebe in continuare cat costa si cum fac sa cumpere! Iata o lista cu diferite motive pentru a scrie despre steroizi, fara a promova consumul lor:

  • Fac parte din culturism si aproape orice sport; lumea ii va folosi oricum, asa ca macar sa aibe la dispozitie informatii cat mai corecte si exacte. 
  • Numele site-ului este steroizi.ro, am povestit mai sus cum a inceput totul, ar fi ciudat sa nu mai existe nimic despre aceste substante pe site. 
  • Steroizii pot si sunt folositi pentru cresterea sanatatii si longevitatii. 
  • Pot fi folositi si sunt folositi in anumite probleme medicale, pentru a le ameliora sau chiar a le vindeca. 
  • Pot si exista zvonuri ca sunt folositi de armata pentru forta si anduranta.
  • Testosteronul este asociat cu masculinitatea si o atitudine castigatoare, iar steroizi.ro este despre asta; nu exista pentru a multumi pe toata lumea, ci pentru a promova un stil de viata onest si indreptat catre succes. 
  • Exista multe mituri si informatii neadevarate despre steroizi, avand un stigmat negativ creat si de decenii de abuzuri. Aceste mituri trebuie sa dispara si sa ramane informatiile adevarate. 

Dar sustine steorizi.ro consumul unor astfel de substante? Nu cred! 90% din cei care imi pun intrebari despre cum sa foloseasca anumiti steroizi, primesc raspunsul ca nu ar trebui sa foloseasca deloc. Iar la ceilalti le prezint faptele, informatiile necesare, fara a incerca sa ii influentez in niciun fel. 

Si apoi mai exista piata neagra a steroizilor, plina de dubiosi care incearca sa iti vanda orice numai ca sa faca bani. Nu mai aducem in discutie faptul ca ce vand este de o calitate josnica, dar si combinatiile pe care le recomanda sunt de-a dreptul ridicole de multe ori (se pare ca este la moda a combina Anapolon cu Winstrol - adio ficat!). Intr-o astfel de lume este nevoie si de o sursa de informatii nepartinitoare. 

Ce ar trebui sa stii inainte sa folosesti steroizi anabolizanti? Sa te antrenezi si sa mananci corect! Poate ca ai impresia ca stii deja asta, dar in peste 95% din cazuri, sansele sunt sa nu! Asa ca steroizi.ro iti recomanda sa uti de steroizi si sa incepi sa utilizezi programe adevarate de antrenament, periodizate si bine structurate si sa incepi sa mananci precum un adult! Vezi apoi daca mai este nevoie si de injectii cu steroizi! 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.