Ridicarea picioarelor din atarnat facuta corect

Publicat in

Un exercitiu foarte bun pentru abdomen, dar multi il fac gresit. Iata cum sa obtii cele mai bune rezultate folosind ridicarea picioarelor din atarnat.

Cea mai mare greseala pe care o fac oamenii cand vine vorba de ridicarea picioarelor din atarnat este de a initia miscarea din solduri. Tipii mari, cu picioare lungi si grele, inrautatesc si mai mult lucrurile pentru ca soldurile sunt singurul pivot. Pentru a lucra cat mai mult abdomenul, concentreaza-te pe rotunjirea coloanei in timp ce indoi genunchii

Daca te chinui cu ridicarea picioarelor din cauza ca nu poti sta atarnat prea mult timp, sau esti prea greu pentru a putea sta atarnat mult timp, nu este nicio rusine sa folosesti putin ajutor prin folosirea unui suport care sa iti sustina coatele.

 

 


Asa te vei putea concentra mai mult la flexia trunchiului si vei avea control asupra coborarii picioarelor, ceea ce va lucra mai intens abdomenul; iar scopul acestui exercitiu este de a iti dezvolta abdomenul, nu de a iti intari priza! 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.