Pompare pentru piept: antrenament demential

Publicat in

Vrei un antrenament pentru piept care sa ti-l faca sa explodeze? Lunea viitoare incearca acest antrenament de pompare!

Nu conteaza daca pectoralii sunt muschii tai cei mai puternici sau cei mai slabi. Nimeni nu vrea un antrenament al pieptului prost. Cum probabil faci piept lunea, ai aici un antrenament perfect pentru a iti incepe saptamana. 

Este vorba de un antrenament cu volum ridicat. Te asteapta 5 exrecitii si 17 seturi - doar pentru piept! Daca esti incepator ai grija cu acest antrenament, poate fi destul de greu; mai redu din exercitii. 

Cateva sfaturi. Intai nu te lasa prins in capcana de a impinge cat mai multa greutate. Daca vrei un piept mare trebuie in primul rand sa te concentrezi pe contractia pectoralilor. Greutatile sunt doar unelte si atat. Nu inseamna nimic pentru cresterea pieptului. Degeaba folosesti greutati mari dar faci incorect exercitiul si alte grupe musculare preiau din sarcina. 

Fii atent la pauze! Sunt doar de un minut; respecta-le cu sfintenie! Daca faci ce trebuie sa termini tot antrenamentul in 45 de minute. 

Antrenamentul de pompare a pieptului

Exercitiu Seturi Repetari Odihna
Flotari cu bratele departate 3 10 1 minut
Impins cu haltera din inclinat 5 12,10,8,6,4/2* 1 minut
Impins cu gantere din culcat 3 12,10,8** 1 minut
Fluturari cu gantere din inclinat 3 10, 15, 20 1 minut
Impins pentru piept la aparat, orizontal 3 20, 20, epuizare 1 minut

 

  • * Ultimul set, de 4 repetari, este pauza-odihna - Faci ultima repetare din cele 4, pui haltera pe suport, stai 15 secunde si apoi mai faci 1-2 repetari. 
  • ** Ultimul set, de 8 repetari, va fi un set descrescator - faci cele 8 repetari, iei niste gantere cu 20-25% mai usoare si mai faci alte 5-8 repetari. 

 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.