Tri-trenabol

Publicat in

Tri-trenabolul este o forma injectabila a trei esteri de trenbolon diferiti, in actiune fiind foarte asemanator cu Parabolanul, cele doua preparate putand fii substituite unul cu celalalt.

Substanta activa : mixt de esteri de trenbolon
Denumiri comerciale : Tri-trenabol 150, Tri-trenbolon, Trinabol 150Tri-trenabolul este o forma injectabila a trei esteri de trenbolon diferiti. Acestia sunt acetatul, hexahidrobenzilcarbonatul si enantatul. Acestia sunt prezenti in parti egale, fiecare cate 50 mg. Durata de actiune va fi foarte similara cu cea a Parabolanului. Esterul cu actiune scurta, acetatul, face ca actiunea initiala a preparatului sa fie mai pronuntata. In termeni simpli, acest steroid este o forma a Parabolanului cu o actiune mai puternica la inceputul administrarii. In ceea ce priveste culturismul, si uzul in diferite sporturi, Tri-trenabol se poate substitui fara probleme cu Parabolanul. Ofera avantaje doar cand este comparat cu trenbolonul acetat, care necesita o injectare deasa, ceea ce poate fi inconfortabil. Ca si preparat pe baza de trenbolon, este folosit de sportivi atat pentru definire cat si pentru cresterea masei musculare, dar si a fortei. Este apreciat pentru castigurile rapide fara adaos de grasime sau retentie de apa.

Tri-trenabol a fost fabricat de laboratorul underground British Dragon. A fost lansat pe piata in 2004, sub denumirea de Trinabol 150, apoi in 2006 i s-a schimbat numele in Tri-trenabol, pentru a sugera cei trei esteri. S-a vrut o varianta a trenbolonului similara cu Sustanonul pentru testosteron. Dar cum stim deja, astfel de preparate, nu ofera un avantaj real fata de steroizii cu un singur ester (lung). A lipsit o vreme de pe piata, dar curand s-a relansat, o data cu renasterea companiei. In plus, au aparut astfel de steroizi si de la alte laboratoare underground, avand denumiri similare.

Trenbolonul nu se aromatizeaza. Dar, are o afinitate crescuta pentru receptorii progesteronului (chiar mai mare decat progesteronul insusi). Efectele secundare cauzate de progesteron sunt similare cu cele cauzate de estrogen. Principala sursa de ingrijorare este aparitia ginecomastiei lactante, un simptom rar intanlit la utilizatorii de trenbolon. Aceste manifestari sunt mai pronuntate cand trenbolonul este insotit de un alt steroid care se aromatizeaza usor. Folosirea antiestrogenilor poate preveni asta. Mai este recomandat si uzul camergolinei pentru a reduce riscurile asociate progesteronului.

Tri-trenabolul poate avea efecte secundare androgene, precum acnee, ten uleios si agresivitate crescuta (se spune ca trenbolonul creste agresivitatea mai mult decat alti steroizi). De asemenea, poate aparea si pilozitate excesiva, si caderea parului, la cei predispusi genetic. Nu se foloseste singur, acesta practica ducand la disfunctii erectile pe perioada curei. Se asociaza foarte bine cu testosteronul. Poate afecta negativ si ficatul, mai ales la doze mari. Va suprima rapid productia proprie de testosteron, asa ca dupa incheierea ciclului este nevoie de PCT.

Dozele de administrare sunt intre 150 si 300 mg pe saptamana. Pentru masa se asociaza cu testosteron cu esteri lungi (ca enantatul) sau boldenon. Pentru definire se asociaza cu testosteron propionatPrimobolanOxandrolon. In aceste cazuri o doza de 150 mg de Tri-trenabol este suficienta. Masa musculara acumulata cu acest steroid este de calitate, insotita de arderea grasimilor si definire.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: TITANODROL, pentru masa musculara, TriApidix 300 si BURN Booster  pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.