Theramex

Publicat in

Theramex este un steroid pe baza de testosteron heptilat, un ester foarte asemanator cu enantatul. Se bucura de o mare incredere in randul culturistilor din Franta, avand o puritate farmaceutica foarte mare, ceea ce se traduce printr-o putere anabolica sporita.

Substanta activa : testosteron heptilat
Denumiri comerciale : Theramex, S.E.R.P. Testosterone HeptylatTestosteronul heptilat (cunoscut si sub denumirea de testosteron gertilat) este o forma injectabila de testosteron. Initial a fost produs de compania frantuzeasca Laboratoire Theramex, multa vreme fiind singura companie farmaceutica din lume care a vandut acest ester al testosteronului (din 1955 pana de curand). In prezent heptilatul este produs in continuare de compania franceza, sub denumirea de S.E.R.P. TESTOSTERONE HEPTYLATE. Mai este produs si de alte cateva laboratoare underground, cel mai cunoscut fiind R.O.H.M.N.

Testosteronul heptilat se bucura de multa incredere si popularite in randul culturistilor francezi, belgieni si olandezi, fiind foarte raspandit si ieftin la ei, dar se pare si foarte eficient. Ca orice steroid pe baza de testosteron are o componenta androgena puternica, care merge mana in mana cu proprietatile sale anabolice, la fel de puternice. Testosteronul heptilat este un constructor excelent si rapid de masa musculara si forta. Daca se compara progresele culturistilor care folosesc acest steroid cu alti esteri ai testosteronului precum enantatcipionat sau propionat, se pare ca heptilatul este mai eficient, miligram cu miligram.

Multi sustin ca heptilatul este acelasi lucru cu enantatul, doar o denumire diferita in limba franceza. Lucrurile nu stau chiar asa, heptilatul find extrem de asemanator cu enantatul, dar nu identic. Are o actiune putin mai rapida decat a enantatului. Diferentele nefiind mari, teoretic actiunea enatatului si heptilatului ar trebui sa fie identica. Se presupune ca potenta de care se bucura este data de calitatea si puritatea extrema a produsului (vorbim de vairanta produsa de compania frantuzeasca).

Testosteronul heptilat duce la o crestere rapida a sintezei proteinelor si o recuperare foarte rapida dupa efort. Sportivii au raportat o pompare foarte mare in timpul antrenamentelor, si o crestere a apetitului, doar dupa cateva zile de utilizare. Retentia de apa este ceva mai scazuta decat in cazul enantatuluii sau cipionatului, de aceea se inregisteraza castiguri de masa musculara destul de curate.

Are o durata de actiune de 20 de zile. Se administeraza saptamanal in doze de 250-500 mg. Necesita doze mai scazute decat alte preparate pe baza de testosteron; din nou, se presupune ca asta este posibil datorita calitatii foarte ridicate a produsului. Se speculeaza ca de aceea se retine si mai putina apa, datorita dozelor mai scazute.

Efectele secundare sunt aceleasi ca la orice testosteron, cu exceptia retentiei de apa ceva mai reduse. Ginemoastia poate in continuare sa apara, asa ca se recomanda si un antiestrogen. Va creste agresivitatea, si poate agrava caderea parului la cei predispusi genetic. Poate cauza si acnee si piele uleioasa. Nu este hepatotoxic.
Va suprima relativ repede productia proprie de testosteron, de aceea este obligatorie o terapie post ciclu.

Nu este un steroid des intanlit pe piata neagra. In Franta se gaseste in farmacii, pretull fiind mic, fata de alte preparate pe baza de testosteron de pe piata neagra. Se mai gasetse in Belgia, Monaco, Polonia, Elvetia si Grecia si tari din Asia si Africa vorbitoare de limba franceza. Testosteronul heptilat de la S.E.R.P. (cel frantuzesc) se gaseste ambalat la 50 mg/ml, 100 mg/ml si 250 mg/ml. Varianta cea mai utilizata de culturisti este cea de 250 mg. 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.