Cut-stack

English Version Publicat in

Cut-stack este un steroid produs de o firma underground. Este o combinatie de steroizi care au si proprietatea de a reduce stratul adipos. Asa cum ii sugereaza si numele, este destinat folosirii in perioadele de definire.

Substanta activa : testosteron propionat, drostanolon propionat, trenbolon acetat
Denumiri comerciale : Cut StackEste un produs nou aparut pe piata anabolizantelor, fiind produs de o cunoscuta firma underground, Diamond-Pharma Labs. Este un amestec de trei steroizi, combinatia lor fiind un ideala pentru definire. Contine 50 mg de testosteron propionat, 50 de mg de drostanolon propionatsi 50 de mg de trenbolon acetatTestosteronul propionat, este un testosteron cu actiune rapida, care ofera toate beneficiile celorlati esteri de testosteron, dar fara adaos de grasime si retentie de apa.
Drostanolonul (Masteron-ul) este tot un steroid cu actioune rapida, care nu se aromatizeaza, asa ca retentia de apa si de grasime nu apare. Fiind un androgen puternic, ajuta la antrenament prin forta si motivare. De asemenea, confera si aspectul de tare si dur al muschilor.

Ultimul ingredient din Cut Stack este Trenbolonul acetat. Este o substanta foarte anabolica, fiind recunsocut ca un costructor de masa musculara de foarte buna calitate. Exercita si un comportament anti-esterogenic, datorita structurii sale chimice.

Cu aceste trei ingrediente combinate, s-a creat un amestec cu adevarat eficient si sigur. Bineinteles, pot aparea unele efecte secundare precum acnee, caderea parului, si agresivitate crescuta. Utilizat corect, acest produs este bland cu ficatul si nu aduce riscuri cerscute pentru utilizator. Doza recomandata, asa cum scrie producatorul pe eticheta, este de 150-300 mg odata la 1-3 zile. Nu se recomanda incepatorilor.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: TITANODROL, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.