THG

Publicat in

THG este probabil cel mai cunoscut "designer steroid", adica un steroid care nu era detectabil la testele anti-doping. Proprietatile sale anabolice si andorgenice nu sunt pronuntate, asa ca in prezent, fiind deconspirat, nu mai este de mare interes pentru sportivi.

Substanta activa : tetrahidrogestrinon
Denumiri comerciale : -

 

Este un steroid oral, asemanator cu alti doi steroizi, gestrinon si trenbolon. Este un "designer steroid", adica un steroid care a fost conceput in trecut dar niciodata comercializat, fiind uitat o buna bucata de vreme. A fost folosit de catre sportivi pentru a pacali testele anti-doping, datorita faptului ca nu se cauta acest steroid pentru ca nu se stia de existenta lui. 

A fost conceput de catre chimistul Patrick Arnold si distirbuit sportivilor americani si europeni. Cativa ani a ramas nedetectat pana in vara lui 2003, cand a fost descoperit de catre comisia anti-doping. Acum este pe lista substantelor controlate si a fost inclus in testul antidoping. 

Nu este un steroid care sa aduca beneficii prea mari, singura lui valoare insemnata fiind data de faptul ca nu era detectabil. O data ce si-a pierdut aceasta caracteristica a devenit de prea putin interes pentru culturisti si sportivi in general.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.