Genabol

Publicat in

Genabol a fost un "designer steroid", un steroid nedetectabil, folosit de sportivi pentru a pacali testele anti-doping. A fost detectat la Olimpiadele de la Sydney din anii 2000. Este o varianta orala a Deca-durabolinului, cu o actiune anabolica putin mai slaba.

Substanta activa : norboleton
Denumiri comerciale : GenabolNorboleton este un steroid anabolic obscur care a aparut pe la jumatatea anilor '60. Este un derivat oral al nadrolonuliui, avand proprietati anabolice si androgenice ridicate. A fost cotat pozitiv mai ales in tratamentul copiilor, dar nu a aparut niciodata pe piata ca un medicament pe presriptie. A fost uitat pana de curand, cand s-a constatat ca sportivii il foloseau pentru a pacali testele dinaintea concursurilor. Nefiind un steroid comercial, cei care efectuau testele nu il cautau, asa ca trecea neobservat. Un chimist particular si-a dat seama de asta si a inceput producerea lui cu scopul de a pacalii testele. Scandalul dopingului cu norboleton a fost prima reaparitie moderna a fenomenului legat de "designer steroids". Acesti steroizi sunt cei necomerciali, care nu au fost vanduti niciodata oficial pe piata legala a steroizilor. Din cauza anonimatului lor acestia nu apar atunci cand se efectueaza teste anti-doping.

Avand ca principala caracteristica anabolismul, se incadreaza bine in familia nandrolonilor. Se aromatizeaza intr-o oarecare masura, dar efectele secundare cauzate de estrogeni nu sunt asa pronuntate ca in cazul folosirii unor produse pe baza de testosteron. Este un bun steroid pentru acumulare de masa musculara fara ados substantial de grasime.

Dozele variaza intre 10-15mg pe zi.
Efectele secundare potentiale sunt asemanatoare ca la mai toti steroizii anabolici/androgenici. Pielea uleioasa si acneea pot aparea, dar intr-un grad mic si in functie de doza administrata. Datorita uzului oral este toxic pentru ficat si este bine sa ne facem analize regulate in timpul folosirii acestui steroid.

Cum s-a inteles si la inceputul prezentarii, narboletonul nu mai are nicio valoare ca steroid nedetectabil, el fiind "deconspirat" la jumatatea anului 2002. Este posibil sa fie produs de anumite laboratoare underground. 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: TITANODROL, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.