Testosteron Suspensie

English Version Publicat in

Daca testosteronul este cel mai puternic constructor de masa musculara, atunci acesta este cel mai puternic testosteron. Testosteronul suspensie este testosteron pur. Pentru cei care se incumeta, si rezista, sa il foloseasca are un potential urias.

Substanta activa : testosteron suspensie
Denumiri comerciale : Aqueous, Aquatest, Testosus 100, Aquaviron, Anabolic TS

 

Daca testosteronul este cel mai puternic constructor de masa musculara, atunci acesta este cel mai puternic testosteron. Testosteronul suspensie este cel mai pur testosteron (100%) acesta neavand esteri. Desi este un steroid primitiv, fiind destul de vechi pe piata (1930), este foarte, foarte eficient. Nu este dizolvat in ulei ca majoritatea steroizilor, ci este suspendat in apa (de aici si numele). Si nici macar in apa nu se dizolva rapid. Daca lasam fiola nemisca o perioada de timp vom observa ca steroidul se acumuleaza pe fundul fiolei separat de apa. De aceea inainte de a desface fiola este bine sa fie agitata pentru a se uniformiza. Injecatrea acestui steroid este destul de dureroasa, iar injectiile se fac zilnic sau o zi da, una nu. 

Testosteronul suspensie nu mai este folosit medical, fiind inlocuit de testosteronul esterificat. Se foloseste mai ales in sporturi, in special cele de forta precum powerlifting, haltere, box, etc. In culturism nu este foarte popular, enantatul, cipionatul si propionatul fiind mult mai mult utilizati. Cum am spus deja, injectiile cu suspensie dor; acesta este si principalul motiv pentru care multi sportivi se feresc de testosteron suspensie. Si nu dor doar la injectare. A doua zi multi au dificultati in a misca zona in care a fost injectat steroidul din cauza durerii pronuntate. De asemenea, este mai greu de facut fata efectelor secundare.

Cum este uin steroid fara ester suspendat in apa, nu in ulei, nu exista nicio componenta care sa ocupe loc, asa ca doza finala este mai puternica fata de alti esteri ai testosteronului. Cand se calculeazaputerea unei doze trebuie tinut cont si de masa esterului care este atasat de steroid. De exemplu, testosteronul propionat contine mai mult testosteron activ decat testosteronul cipionat. De aceea dozele totalepe saptamana de propionat sunt ceva mai mici. Iata un tabel care ajuta la o mai buna intelegere a dozelor.

Steroid Doza Testosteron activ
Testosteron suspensie   100 mg   100 mg din doza de 100 mg 
Testosteron propionat 100 mg  83,72 mg din doza de 100 mg 
Testosteron cipionat 100 mg  69,90 mg din doza de 100 mg 


Testosteronul suspensie isi exercita actiunile anabolice si androgenice prin aceleasi mecanisme ca la orice alt steroid pe baza de testosteron: sinteza crescuta a proteinelor, IGF-1 mai mult, retentie de nitrogen, cresterea numarului de celule rosii, inhibarea glucocorticoizilor. 

Este folosit mai alespentru forta si agresivitate dar este si un foarte bun constructor de masamusculara. In general testosteronul poate fi util si in perioadele de definire, crescand rata metabolica de baza (definirea si slabirea tine in primul rand de dieta), dar in cazul testosteronului suspensie retentia de apapoate fi o problema, fiind mai pronuntata fata de alti esteri ai testosteronului. Dar acumularea de apa poate fi controlata cu inhibitori de aromatizare, asa ca sunt multi sportivi care folosesc acest steroid si in perioadele de definire. 

Multi sportivi il folosesc si pentru a trece de plafonari. In timpul ciclurilor lungi de steroizi pot aparea momente de stagnare. Introducerea in ciclu a testosteronului suspensie reporneste lucrurile, datorita actiunii sale extrem de rapide. Este un steroid pe care il simti pur si simplu la cateva ore dupa administrare. 

Administrare testosteron suspensie

Dozele sunt de aproximativ 50-100 mg zilnic si tinad cont ca este 100% pur insemna aproape dublu fata de testosteronul care contine esteri. Asociat cu un alt steroid, precum Danabolul, se poate ajunge la castiguri de 10-14 kg de masa musculara in 8 saptamani; dar de regula durata administrarii de suspensie este de 4-6 saptamani, ca parte dintr-un ciclu mai mare de steroizi. pentru a reduce disconfortul multi sportivi il administeraza o zi da una nu. 

Aceste steroid nu este recomandat incepatorilor. De obicei se asocieaza cu alti steroizi injectabili, cu efecte androgenice mai scazute precum Deca-durabolin sau Equipoise. De asemenea, cum spuneam, se poate adauga si un steroid oral precum Dianabol sau Anapolon. Pentru rezultate optime ar fi necesara o cura de 8-10 saptamani, dar putini pot rezista atat, datorita injectiilor dureroase care trebuie efectuate zilnic. 

Sportivele ar trebui sa se fereasca cu orice pret de acest steroid!

Efecte secundare testosteron suspensie

Efectele secundare ale testosteronului sunt in general tolerate bine de barbati, dar aqvand in vedere actiunea rapida a testosteronului suspensie pot fimai greu de tinut sub control decat alte forme de testosteron. 

Efecte secundare estrogenice

Antiestrogeni precum Nolvadex sunt bineveniti. Acesta ar trebui luat 10-30 de mg pe zi si dupa incetarea eventualelor probleme cauzate de testosteronul suspensie. Pentru cei care vor sa fie cat mai siguri se recomanda folosirea Proviron sau Arimidex. Arimidex este foarte eficient, dar va scadea mult coelsterolul bun si poate afecta negativ articulatiile.

Testosteronul suspensie avand o actiune rapida efectele secundare estrogenice se vor manifesta mai rapid si mai violent decat la alti steroizi. Retentia de apa, de grasime si ginecomastia sunt foarte probabile. Si din cauza acumularii excesive de apa poate aparea si tensiune arteriala crescuta. Este nevoie de un sportiv cu experienta in utilizarea steroizilor pentru a putea face fata acestor efecte secundare. 

Efecte secundare androgenice

Fiind foarte androgenic, poate accelera caderea parului, hipertrofia prostatei, accelerarea cresterii parului facial, ingrosarea vocii, acnee masiva pe gat si spate, iar toate acestea mult mai rapid si mai sever decat in cazul altor steroizi. 

Efecte secundare cardiovasculare

Testosteronul suspensie va creste tensiunea arteriala si va afecta negativ colesterolul (va scarea HDL si va creste LDL). Se recomanda administrarea a 4-5 g/zi de ulei de peste si urmarea unui stil de viata cat mai sanatos. De asemenea este o idee buna sa se faca zilnic o forma usoara de antrenamente cardiovasculare. 

Efecte secundare asupra testosteronului

Testosteronul sintetic este alaturi de nandrolon cel mai supresiv medicament al testosteronului natural. Deci, este absolut necesar ca dupa un ciclu cu testosteron suspensie sa se administreze Nolvadex sau Clomid, la 4-5 zile dupa ultima injectie. 40-50 mg zilnic timp de 2 saptamani si dupa cate 20-25 mg pentru alte doua saptamani. Mai multe despre asta cititi la terapia post ciclu

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durataMetadrol si produsele IRIDIUM LABS pentru masa muscularaFast BURN Extreme,  Fast BURN Active si Keto Actives pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

 

 

Referinte

Articole din aceiasi categorie

testosteron enantat cel mai utilizat steroid pe baza de testosteron Testosteron Enantat Testosteronul enantat este cel mai cunoscut si folosit ester de testosteron. Este echivalentul european al testosteronului cipionat, si este baza unui numar foarte mare de cicluri de steroizi. Sunt multe voci care sustin ca nu ar trebui sa lipseasca din niciun ciclu de steroizi. 14 Feb, 2016
halotestin steroid oral putere musculara Halotestin Halotestin este un steroid oral legendar in randul sportivilor de forta. Nu este foarte utilizat de catre culturisti, fiind cunoscut mai ales pentru capacitatile sale de crestere a fortei musculare, si nu a masei musculare. 14 Feb, 2016
testosteron propionat - testosteron cu actiune rapida Testosteron Propionat Testosteronul propionat este forma cu actiunea cea mai rapida a testosteronului sintetic. Este folosit mai ales in perioadele de definire, in acest scop putand fi combinat cu alti steroizi. 14 Feb, 2016
anapolon 50 steroid oral puternic Anapolon 50 Anapolon 50 este unul din cei mai puternici si mai eficienti steroizi administrati pe cale orala. Dar este in acelasi timp si unul din cel mai periculosi. Este destul de cunoscut pe piata neagra a steroizilor si atrage in special incepatori care incearca sa evite injectabilele. Dar Anapolon 50 nu este neaparat cea mai buna cale. 14 Feb, 2016
cheque drops mibolerone Cheque drops Cheque drops este un steroid foarte puternic care se foloseste in medicina veterinara pentru a impiedicat catelele sa intre in calduri. Este relativ cunoscut, dar totusi evitat de majoritatea culturistilor, avand efecte secundare pronuntate. 14 Feb, 2016
Halomestan Un steroid exotic care a fost descoperit recent de catre Federatia Australiana care reglementeaza cursele de cai. Este vorba de un steroid total nou, folosit probabil de sportivii de elita care inca nu poate fi depistat prin testele anti-doping. 14 Feb, 2016
Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.