Metandriol

Publicat in

Metandriol este un alt steroid veterinar din Australia, care se poate gasi sub doua forme: orala si injectabila. Este un steroid puternic si eficient, dar greu de procurat.

Substanta activa : metilandrostenediol
Denumiri comercialeMethyldiol Aqueous, Metylandrostendiol, Novandrol, Andris, Crestabolic, Hybolin, ProtabolMetandriol se gaseste sub doua forme distincte. Metilandrostenediol neesterificat, fiind o forma orala si metilandrostenediol dipropionat esterificat, fiind o forma injectabila. Esterii propionati din forma injectabila il fac sa fie mai activ in organism cu cateva zile. Metandriol a fost produs la inceputul anilor '80 si s-a bucurat de o mare popularitate in randul culturistilor. Dar nu a tinut mult, fiind scos dupa piata multi ani la rand. In zilele noastre este destul de greu de gasit pe piata neagra, fiind folosit aproape in excusivitate ca produs veterinar in Australia.
Metandriolul este un steroid puternic anabolic. Are si un anumit nivel de activitate estrogenica, de aceea efecte secundare precum retentia de apa sau acumularea de grasime pot aparea, dar sunt strans legate de doza folosita.

Acest steroid este indicat pentru acumularea de masa si forta. Doza recomandata este de 25-50 mg pe zi pentru forma orala si 200-400 mg pe saptamana pentru forma injectabila. Pentru a mentine nivelul testosteronului din sange constant, forma injectabila este bine sa se adminsitreze odata la 3-4 zile.

Mentandriol este destul de puternic pentru a putea fi folosit singur, dar de obicei se combina cu alti steroizi pentru a obtine efecte mai puternice. Un ciclu de Metandriol si Deca-durabolin sau Equipoise, poate aduce castiguri uriase de masa musculara fara o retentie prea mare de apa sau acumulare de grasime. Dar cum exista riscul de aromatizare este recomandat, in special pentru cei mai sensibili, sa se adauge si un antiestrogenic precum Nolvadexul sau Provironul. Cand se urmareste acumularea de cat mai multa masa se pot adauga steroizi mai puternic androgeni precum DianabolulAnapolonul sau testosteronul. In acest caz si efectele secundare estrogenice vor fi mai puternice. Retentia de apa va fii mai mare si este indicat folosirea unui antiestrogen mai puternic precum Arimidexul.

Efectele secundare asociate cu Metandriol sunt usoare. Retentia de apa si ginecomastia nu reprezinta o problema, precum nici tensiunea crescuta sau acumularea de grasime. Cele mai comune efecte secundare sunt cele androgenice: acnee, ten uleios, cresterea parului pe fata si corp, calvitie. Datorita prezentei grupului 17 alfa alchilat in structura sa, metandriolul poate fi hepatotoxic. De aceea ciclurile in care se foloseste acest steroid ar trebui sa fie cat mai mici, si controale periodice ale ficatului sunt binevenite. Ambele forme, si cea orala si cea injectabila, sunt hepatotoxice, dar, cea injectabila este mai putin agresiva.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.