Nilevar

Publicat in

NilevSe spune ca este unul din primii steroizi folositi in cercurile culturistilor. S-ar putea spune ca Nilevar este o forma orala de Deca-durabolin, ambele avand acelasi steroid la baza (nortestosteronul) si actionand similar. Cu toate acestea, este mai apropiat ca efecte de Danabol.

Substanta activanoretandrolon
Denumiri comerciale : NilevarSe spune ca este unul din primii steroizi folositi in cercurile culturistilor. S-ar putea spune ca Nilevar este o forma orala de Deca-durabolin, ambele avand acelasi steroid la baza (nortestosteronul) si actionand similar. Cu toate acestea, este mai apropiat ca efecte de Danabol. Este un stimulator puternic al receptorilor androgenici, accentuat de predispozitia de a cauza virilizarea in cazul folosiri de catre femei. In doze moderate este unul dintre cei mai usori steroizi din punct de vedere androgenic, la barbati. Poate provoca efecte secundare estrogenice chiar si atunci cand in organism se gasesc cantitati mici de estrogen.

Practic este nandrolon, doar putin mai slab androgenic si mai potent estrogenic. Castigurile in masa vor fi rapide datorita retentiei mare de apa si o lubrifiere a incheieturilor va fi observata datorita acestui fapt.
Cand se folosesc 30-40 de mg, se fac progrese bune in forta si cresterea masei musculare este decenta, dar greu de pastrat datorita efectului supresiv al noretandrolonului asupra HPTA (axa hipotalamus-pituitara-testicule).

Nilevar este hepatotoxic si de aceea  nu ar trebui sa fie folosit mai mult de 4-6 saptamani, iar controale medicale ale ficatului ar trebui efectuate periodic preventiv. Ficatul ar trebui sa isi revina la normal repede dupa incetarea administrarii steroidului. Alte efecte secundare care pot aparea sunt dureri de cap, deranjari gastro-intestinale si tensiune arteriala crescuta.

Nilevar nu este  usor de gasit dar nu este nici foarte scump, asta datorita faptului ca majoritatea culturistilor il evita. Este mai des folosit de catre powerlifteri si cu destul succes. Dar, datorita numarului mare de efecte secundare nu este tocmai bun pentru un ciclu de acumulare de masa musculara.

20-40 mg pe zi pare a fi doza optima. Se asociaza bine cu testosteron, Dianabol sau Anapolon. Este peroiculos sa se asocieze noretandrolon si oximetolon, ambii cu puternice efecte secundare estrogenice, dar daca se ajunge aici este recomandat sa se foloseasca concomiten si anti-estrogeni. Dar 30-40 mg de Nilevar cu 30-40 mg de metandrostenolon sau 50-100 mg de Anapolon ar aduce castiguri seminificative.

Pe tot parcursul ciclului este recamdata folosirea  a 20-30 mg de Nolvadex zilnic si chiar adaugarea de 0,5 mg Arimidex sau 50-100 mg Proviron. Folosirea post-ciclu a Nolvadexului sau Clomidului ar trebui incurajata si mentinuta 3-4 saptamani cu doze de la 50 la 25 mg. Nolvadexul este de preferat Clomidului datorita afinitatii mai mari asupra receptorilor estrogenici.

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.