Neo-Ponden

Publicat in

Neo-Ponden este un steroid oral, similar cu Winstrol, care a existat o perioada scurta de timp, si apoi a fost uitat aproape complet.

Substanta activa : androisoxazol
Denumiri comerciale : Neo-Ponden, Androxan


Androisoxazolul este un steroid anabolic oral derivat din dihidrotestosteron. Este similar in structura cu stanozololul, care are un grup 2,3-pirazol, in loc de grupul 2,3 isoxazol folosit la steroidul de fata. Danazolul este un alt produs 2,3-isoxazol, desi acesta nu este foarte anabolic. Similar cu stanozololulNeo-Ponden are o activitate estrogena foarte scazuta, si o balanta anabolica-androgena favorabila. In functie de sursa, balanta este de la 7:1 pana la 40:1, raport anabolic:androgen. Desi nu se mai produce, este un bun agent de constructie de masa musculara si de imbunatatire a performantelor sportive, cu efecte secundare foarte mici. Este util mai ales pentru acumularea de tesut muscular de calitate, fara grasime, sau pentru perioadele de definire.

A avut o perioada comerciala scurta, in anii '60, fiind vandut in Italia. Era folosit la pacienti sensibili la efectele androgene (femei, copii si batrani). Din pacate nu mai este produs de foarte mult timp, majoritatea uitand de existenta lui.

Nu are efecte secundare de natura estrogena. Sunt posibile unele efecte secundare androgene, precum acnee, piele uleioasa si cresterea parului pe fata si corp, dar in cazuri rare. Este un steroid oral c-17-alfa alchilat, fiind toxic pentru ficat. De aceea este necesara utilizarea unui hepatoprotector o data cu acest steroid, iar ciclurile nu vor depasi 6 saptamani in lungime. Dozele pentru un sportiv sunt intre 15 si 40 mg/zi. La aceste doze se astepta cresteri solide in masa musculara de calitate.

Acest steroid nu mai este disponibil comercial, si nu se stie de astfel de preparate pe piata neagra.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.