Orabolin

Publicat in

Orabolin este un fel de Deca-durabolin oral, dar mai slab ca si putere anabolica. Este utilizat mai ales de sportive (in special de cele care practica culturismul), pentru a nu se expune riscurilor virilizarii.

Substanta activa : etilestrenol
Denumiri comerciale : Orabolin, Maxibolin, Nandoral, Nitrotain

 

Este un steroid greu de gasit, fiind produs in putine tari. Este similar cu  nandrolonul, dar de uz oral. A fost initial conceput ca o varianta alternativa la steroidul injectabil Deca-Durabolin

Orabolinul este un steroid anabolic cu proprietati androgene moderate. Nu se aromatizeaza asa ca retentia de apa si ginecomastia nu vor da batai de cap, nici atunci cand este folosit de indivizi sensibili. Efectele secundare androgene sunt de asemenea rar intanlite, asa ca acneea si caderea parului apar doar in cazul dozelor foarte mari. Poate fi totusi hepatotoxic, mai ales cand este folosit pe perioade lungi de timp. Un ciclu cu Orabolin nu ar trebui sa depaseasca 6-8 saptamani.

Desi s-a spus ca este o varianta orala a Deca-Durabolinului, castigurile sunt mult mai mici decat in cazul celui din urma. De obicei este folosit mai mult de femei, care incerca sa evite virilizarea. 

Culturistii experimentati vor fi dezamagiti de acest steroid, fiind nevoie de un numar mare de tablete pentru a se observa beneficiile. Dozele variaza intre 20-40 mg (10-20 tablete) pe zi la barbati si 12-16 mg (6-8 tablete) pe zi la femei. 
Este bine sa fie asociat in timpul unui ciclu cu un alt steroid mai puternic.
 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.