Equitest 200

Publicat in

Equitest este un steroid care contine nu mai putin de sapte esteri de testosteron. La aparitia lui s-a spus ca este urmatoarea generatie de Sustanon. Dar oare sa fie lucrurile chiar asa?

Substanta activa : amestec de testosteron
Denumiri comercialeEquitest 200Cand vine vorba de amestecuri de steroizi, Sustanon este considerat regele. Pana la urma sunt patru esteri diferiti de testosteron! Dar a venit timpul ca Sustanonul sa fie detronat. Equitest are cel mai mare numar de esteri diferiti intr-un sigur produs. Are nu mai putin de 7 esteri diferiti de testosteron. Acestia sunt: testosteron acetat, testosteron propionat, testosteron fenilpropionat, testosteron caproat, testosteron enantat, testosteron cipionat, testosteron decanotat. Concentratia steroidului este de 200mg per mililitru, feicare fiola continand  6 mililitri de steroid in total.

Este produs de WDV Pharma, o firma producatoare de steroizi veterinari. Acesta companie mica si obscura activeaza de aproape o decada. Faptul ca nu este cunsocuta  si este izolata (provine din Myanmar, o tara din Asia invecinata cu Tailanda) face ca nu multi culturisti sa fi auzit de produsele acesti companii. Dar asa mica cum este a reusit totusi sa atraga atentia lumii culturistilor datorita in special a doua produse: Equilon si Equitest. Din pacate produsele lor nu sunt abundente pe piata neagra, dar se pot procura daca se cauta bine.

Fiecare mililitru de Equitest 200 contine: testosteron acetat 10mg, testosteron propionat 30mg, testosteron fenilpropionat 20mg, testosteron caproat 20 mg, testosteron enantat 40mg, testosteron cipionat 20 mg, testosteron cipionat 60 mg.

Deci, fac toate acestea din Equitest un testosteron de neinvins? Probabil ca nu. In realitate, pentru culturisti acest amestec nu ofera mai nimic nou fata de amestecul de 4 esteri oferit de Sustanon. In esenta aceste doua produse sunt la fel pentru un culturist, cu acelasi timp de eliberare in sange, maxim 3-4 saptamani. Cei 7 esteri sunt buni pentru marketing, majoritatea utilizatorilor privind produsul ca un amestec de 7 steroizi diferiti intr-unul singur. In cele din urma Equitest este la fel de puternic ca si Sutanonul. Dar daca este gasit la un pret bun va spulbera pe cel din urma, pentru ca Sustanonul este un steroid relativ scump si supraevaluat. Dozele si efectele negative sunt aceleasi ca la Sustanon.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: TITANODROL, pentru masa musculara, TriApidix 300 si BURN Booster  pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.