Equilon

Publicat in

Equilon este un steroid exotic, fiind produs de o firma din Myanmar. Este un amestec de diferiti esteri de boldenon, fiind foarte similar cu Equipoise.

Substanta activaamestec de boldenon
Denumiri comerciale : EquilonEquilon este un steroid foarte interesant care a intrat pe piata neagra in ultmii ani. Este produs de WDV Pharma, o firma producatoare de steroizi veterinari. Fiecare mililitru de Equilon contine: boldenon acetat 10mg, boldenon propionat 30mg, boldenon undecilenat 40mg, boldenon cipionat 20mg.

Equilon este primul steroid alcatuit din mai multi esteri ai boldenonului. Din aceasta privinta este un produs inovator. Pe de o parte beneficiaza de actiunea rapida a esterilor acetat si propionat, si pe de alta parte si de efectul de durata al esterilor undecilenat si cipionat, care permit ca o injectie pe saptamana sa fie mai mult decat suficienta.

Fiind un produs pe baza de boldenon, are un efect anabolic puternic, cu efecte androgenice si estrogenice moderate. Este un produs asemanator cu Equipoise, avand aceleasi efecte secundare si beneficii, singura diferenta fiind actiunea mai rapida a Equilonului. Este un steroid care inca se afla in semiobscuritate, asta datorita faptului ca firma producatoare nu este foarte cunoscuta. Dar odata ce majoritatea culturistilor vor afla despre acest steroid se astepta ca cererile sa creasca enorm.
Dozele sunt de 200 mg - 400mg pe saptamana, timp de 6-12 saptamani.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.