Testolent

Publicat in

Testolent este un steroid injectabil, asemanator cu testosteronul propionat, care a fost produs in Romania.

Substanta activa : testosteron fenilpropionat
Denumiri comerciale : TestolentTestolent este o forma inejctabila de testosteron, continand esterul cu actiune rapida fenilpropionat. Acest este se gaseste si in preparatul Sustanon. Actiunea Testolentului este foarte asemanatoare cu cea a testosteronului propionat, eliberand acelasi hormon, cu o durata usor mai mare decat in cazul propionatului. Pe cand propionatul se injecetaza o data la 2-3 zile, fenilpropionatul poate fi injectat o data la 4 zile. Testolent poate fi si mai putin dureros la injectare decat propionatul, acesta din urma fiind cunoscut pentru iritatiile care le provoaca. In rest nu exista mari deosebiri intre cei doi esteri.

Administrarea se face prin doua injectii saptamanale, insumand un total de 200-600 mg, doze suficiente pentru a promova castiguri mari de forta si masa. Efectele secundare sunt aceleasi ca si in cazul propionatului, fara durerea si iritarea provocate de injectare.

Testolent a fost produs in Romania, dar a fost scos din uz de ani buni.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.