Dinabol

Publicat in

Dinabol, asa cum ii sugereaza si numele, este un steroid foarte asemanator cu Deca-durabolinul, singura diferenta dintre cei doi fiind timpul de actiune mai rapid al Dinabolului.

Substanta activanandrolon cipionat
Denumiri comercialeDinabol, Anabloic DN


Dinabol este numele comercial al steroidului injectabil nandrolon cipionat. Initial a fost produs de firma Junrox Australia, si desi au intrerupt productia, substanta chimica activa a Dinabolului se mai poate inca gasi sub alta de numire comerciala, Anabolic DN, produs de catre firma SYD Group. In momentul de fata produsul acestei firme este singurul care foloseste acest ester al nandrolonului.

Nandrolonul cipionat este foarte asemanator cu Deca-Durabolinul (nandrolon decanotat), permitand eliberarea treptata a steroidului usor nandrolon. Singura diferenta este ca cipionatul este activ doua saptamani in organism pe cand Deca poate ajunge si la 3-4 saptamani. Acesta durata de viata mai mica nu ar trebui vazuta ca ceva nefavorabil, ci din contra. Datorita ei nivelurile maxime din sange ale steroidului se ating mult mai repede si astfel si castigurile vin mai rapid. Multi culutirsti care l-au folosit au afirmat ca iti da un impuls mai bun decat Deca-durabolinul.

Mai tot ce se poate spune despre Deca-durabolin este valabil si pentru Dinabol. Este un anabolic puternic, cu componente androgene usoare. Ca toti nandrolonii are o afinitate scazuta in a se converti in estrogen. S-a observat ca provoaca o retentie de apa mai pronuntata decat Deca-Durabolinul, dar asta mai mult din cauza efectului mai rapid. De asemenea si efectele estrogenic pot aparea mai rapid. Dar in afara de timp, nu exista o diferenta reala intre cipionat si decanotat, avand acelasi steroid la baza. Indivizii sensibili la ginecomastie ar trebui sa asocieze si un anti-estrogen curei, dar in mod normal nu este nevoie de asa ceva.
Nivelele endogene de testosteron sunt afectate de Dinabol, mai ales dupa cicluri lungi, asa ca o terapie post ciclu cu Nolvadex si Clomid este necesara. In timpul ciclului se poate folosi si Pregnyl, in doze reduse (250-500 U.I./saptamana) pentru a preveni oprirea totala a secretiei de testosteron.

Ca si Deca-durabolin este un steroid versatil care poate fi folosit atat cand se urmareste acumularea de masa musculara cat si pentru definire. Dar unii culturisti sustin ca datorita timpului de actiune mai rapid este mai indicat pentru acumularea de masa.
Doza este de 200-600 mg pe saptamana. Desi doze mai mari pot aduce efecte anabolice sporite, injectiile pot deveni foarte neplacute cu cantitati asa de mari de susbtanta uleioasa. Se poate combina eficient cu mai toti steroizii.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: TITANODROL, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.