Esiclen

Publicat in

Esiclen este un steroid care a fost folosit in exclusivitate in lumea culturistilor. Era produs atat in forma orala cat si injectabila. Acest compus are slabe proprietati anabolice si androgenice, fiind de putin folos in acumularea de masa musculara si forta.

Substanta activa : formebolon
Denumiri comerciale : EsiclenEsiclen este denumirea comerciala a steroidului formebolon. Acesta a fost folosit in exclusivitate in lumea culturistilor. Era produs atat in forma orala cat si injectabila. Cea injectabila continea numai 2 mg de steroid pe mililitru. Acest compus are slabe proprietati anabolice si androgenice, fiind de putin folos in acumularea de masa. Este totusi eficient intr-un mod cu totul inedit. Cand este injectat, formebolonul irita muschiul in zona injectiei. Corpul va raspunde printr-o inflamare locala, tesutul muscular acumuland fluid ca reactie la iritatie. Aceasta va duce la o umflare a muschiului, un efect dorit de culturisti. Aceasta iritatie poate fii totusi stanjenitoare si de aceea fiecare fiola contine cate 20 mg de lidocaina (un analgezic local) pentru a face injectia mai putin dureroasa. Cu toate ca asa se compenseaza oarecum, Esiclen este un steroid neplacut de administrat.

Umflaturile produse de acest steroid sunt temporare. Va dura de obicei 5 zile de la ultima injectie pentru ca muschiul sa se desumfle si sa revina la dimensiunile initiale. De aceea este folosit cu o saptamana sau doua inainte de competitii. Cand este folosit pentru competitii se injecteaza zilnic in fiacre grupa musculara. Pentru a face injectiile mai putin dureroase se incepe cu administrarea unei jumatate de fiola pe grupa musculara si se creste la 2 ml, adica o fiola intreaga, pe fiecare grupa musculara, dupa cateva zile. La o doza de 2 ml pe grupa musculara, dupa 2 saptamani se pot vedea cresteri de 2,5- 4 cm la bicepsi si gambe. Evident este o imbunatatire enorma in numai doua saptamani. De-a lungul timpului multi culturisti s-au bazat pe acest produs pentru fizicul impresionant din timpul competitiilor.

Totusi nu functioneaza la fel de eficient pentru toate grupele de muschi. S-a observat ca este mai eficient cand vine vorba de grupele musculare mici precum bicepsi, deltoizi si gambe. Cand se injecteaza in grupele mari ca pieptul, spatele si picioarele, efectele sunt discutabile, putand aduce un aspect inegal, cu umflaturi in anumite zone ale acestor muschi, muschiul nepompandu-se la fel peste tot. Din aceasta cauza nu se injecteaza in grupele mari de muschi.

Desi un steroid foarte usor, administrat oral, oferind o doza mult mai mare de steroid, poate aduce unele beneficii sportivilor care il folosesc. Se pare ca exercita o anumita actiune anticatabolica si nu se aromatizeaza, asa ca efectele estrogene nu sunt o problema. Nu este un steroid de baza pentru cresterea in masa musculara, dar poate fii folosit ca steroid secundar intr-un ciclu. Dar fiind oral vine si cu riscul imbonlavirii ficatului.
Este foarte greu de procurat, atat forma orala cat si cea injectabila nemaifiind fabricate.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

Referinte

Articole din aceiasi categorie

Mestanolon Mastelon este un puternic steroid androgen, unul care a fost mult timp folosit de atletii din Germania de Est. Nu este foarte anabolic, dar compenseaza prin proprietatile androgene foarte pronuntate. 14 Feb, 2016
Metilhidroxinandrolon Metilhidroxinandrolon Metilhidroxinandrolon este unul din acei steroizi care nu a fost comercializat niciodata in mediul medical, dar despre care se speculeaza ca a fost folosit de sportivi de performanta pentru a pacali testele anti-doping. Mai apoi, a aparut pentru o scurta perioada ca supliment sportiv, ca in cele din urma sa fie inclus pe lista substantelor controlate. 14 Feb, 2016
cut stack combinatie de 3 steroizi pentru definire musculara Cut-stack EN 22 Nov, 2016
trenbolon acetat anabolic foarte puternic si toxic Trenbolon acetat Trenbolonul este un steroid puternic, cel mai puternic steroid anabolic injectabil folosit de un mare numar de persoane. La origini un steroid veterinar, trenbolonul este recunoscut astazi ca un puternic constructor de masa musculara, fiind in acelasi timp un steroid bun pentru definire. 14 Feb, 2016
testosteron enantat cel mai utilizat steroid pe baza de testosteron Testosteron Enantat Testosteronul enantat este cel mai cunoscut si folosit ester de testosteron. Este echivalentul european al testosteronului cipionat, si este baza unui numar foarte mare de cicluri de steroizi. Sunt multe voci care sustin ca nu ar trebui sa lipseasca din niciun ciclu de steroizi. 14 Feb, 2016
orabolin Orabolin Orabolin este un fel de Deca-durabolin oral, dar mai slab ca si putere anabolica. Este utilizat mai ales de sportive (in special de cele care practica culturismul), pentru a nu se expune riscurilor virilizarii. 14 Feb, 2016
Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.