Estandron

Publicat in

Estandron este o combinatie de esteri de testosteron cu esteri de estrogen, fabricat de grupul farmaceutic Organon. In esenta este Sustanon 100 caruia i sa adaugat estrogen.

Substanta activa : amestec de testosteron si estrogen
Denumiri comerciale : Estandron 

 

Estandron este o combinatie de esteri de testosteron cu esteri de estrogen, fabricat de grupul farmaceutic Organon. La o prima privire amestecul de testosteron din acest produs este asemanator cu cel gasit in Sustanon. Contine o mica doza de testosteron propionat (20mg), apoi 40 mg de testosteron fenilpropionat si 40 mg de testosteron izocaproat. Rezultatul este un testosteron de 100mg pe mililitru, caruia nu ii lipseste decat esterul de testosteron cu actiunea cea mai lunga, decanotatul. De fapt acest produs este ester cu ester si miligram cu miligram la fel ca o versiunea mai rara si mai putin potenta a Sustanonului, Sustanon 100. Singura diferenta este adaugarea a 1 mg estradiol benzotat si 4 mg estradiol fenilpropionat. 

Datorita compozitiei sale putem considera Estandronul ca fiind Sustanon 100 cu estrogen. Estrogenul este adaugat pentu a combate efectele de masculinizare ale tetsosteronului, ceea ce face evidenta ramura caruia i se adreseaza acest produs: femeile. Produsele care combina testosteronul cu estrogenii sunt folosite in mediul clinic atunci cand se doreste ca o femeie sa fie trata cu testosteron pentru proprietatile sale anabolice dar fara efecte androgene puternice. 

In afara mediului medical, Estandronul nu este foarte des folosit si nici macar foarte cunoscut. Unele culturiste care doresc masa musculara folosesc Estandron si reusesc sa obtina cu ajutorul lui rezultate foarte bune.
   Pentru femeile care vor sa foloseasca acest steroid doza recomandata este de 1 ml odata la o saptamana sau doua. 

In ceea ce priveste barbatii, multi se plang de aromatizarea Sustanonului, asa ca majoritatea nu vor da niciun fel de atentie Estandronului, care in cazul barbatilor va accentua si mai mult efectele estrogenice. Dar cei care decid sa il foloseasca (cel mai probabil din lipsa altor steroizi) ar trebui sa administreze 2-4 ml odata pe saptamana. Inca odata, efectele secundare estrogenice (ginecomastie, retentia de apa, acumularea de grasime) sunt foarte probabile sa para mai ales fara utilizarea concomitenta a anti-estrogenilor.
Din cauza cererii reduse este rar intanlit pe piata neagra.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.