Danabol injectabil

Publicat in

Cel mai cunoscut si utilizat steroid din toate timpurile vine si sub forma injectabila. Danabol injectabil, la fel ca si omologul sau oral are un puternic anabolism si este un agent de masa.

Substanta activa: metandrostenolon
Denumiri comerciale: Revorvit-B, Dianabol Inject, Methandienone Injection


Danabol este unul din cei mai cunoscuti (si utilizati) steroizi. Este si unul din cei mai vechi steroizi, fiind printre primele forme disponibile comercial. Danabolul injectabil este in esenta aceeasi substanta ca si varianta sa orala, doar ca substanta activa, metandrostenolonul, este suspendata in apa. A aparut in Mexic, fiind un steroid veterinar. Avea denumirea de Reforvit-B, si era destul de utilizat in randul culturistilor. In prezent nu se mai fabrica in Mexic (cel putin nu legal); dar, exista numeroase laboratoare underground care il fabrica.

Multi il prefereau fata de varianta orala pentru, teoretic, are o toxicitate ceva mai mica asupra ficatului (chiar daca este tot c-17 alfa alchilat) si o actiune mai rapida; avand in vedere ca varianta orala are deja o actiune rapida, asta inseamna ceva!

Ca si Danabolul oral, cel injectabil este derivat din testosteron, se aromatizeaza usor, provoaca retentie de apa si este bun pentru adaugarea de masa si cresterea fortei musculare. In esenta, daca vreti sa stiti neasunjurile si beneficiile acestui steroid, cititi profilul Danabolului oral. Este acelasi steroid, suspendat in apa, diferentele fiind mentionate anterior. De fapt, fiind alchilat, Danabolul injectabil se poate si bea. Desigur, in mod normal se administeraza prin injectii subcutanate facute zilnic. Pentru a reduce numarul injectiilor, culturistii combinau forma orala cu cea injectabila. O zi se administra prin injectii, o zi pe cale orala. 

Pentru a intelege mai exact avantajele si dezavantajele dintre forma orala si cea injectabila, am creat tabelul de mai jos pentru o comparatie mai usoara. Trebuie spus si ca unele din dezavantajele Danabolului oral pot disparea daca producatorul este unul de calitate, si rezulta un produs pur.

Proprietate Avantaj        
Dozare Danabol injectabil   Ambele forme pot fi subdozate, dar este mult mai intalnit fenomenul la varianta orala.
Administrare Danabol oral   Este recomandat ca ambele sa fie luate zi de zi, dar se intelege ca este mult mai usor sa iei tablete zi de zi decat sa iti faci o injectie zi de zi. 
Hepatotixicitate Danabol injectabil   Ambele forme sunt c-17 alfa alchilate, deci ambele sunt vatamatoare ficatului - se pare ca Danabol injectabil este putin mai sigur din acest punct de vedere.
Aromatizare Egal   Ambele forme se aromatizeaza puternic. 
Timp de actiune Danabol injectabil   Ambele actioneaza foarte rapid, dar varianta injectabila si mai rapid.
Rezultate generale Egal   Poti obtine aceleasi rezultate folosind ambele preparate; totul se rezuma la preferinte. 


Daca vreti sa incercati Danabolul injectabil, cea mai mare grija ar trebui sa fie la calitatea producatorului. Cum am spus deja, nu se fabrica decat de laboratoare underground. Grija unor produse de calitate ar trebui sa fie prezenta la cumpararea oricarui steroid, dar cand vine vorba de Danabol injectabil trebuie o atentie sporita. Pe piata exista numeroase produse de Danabol injectabil contaminat, fiind unul din cei mai contaminati steroizi produsi ilegal. de aceea, cumparati doar de la laboratoare underground cunoscute, si de la dealeri in care aveti incredere. 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: TITANODROL, pentru masa musculara, TriApidix 300 si BURN Booster  pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.