MENT

Publicat in

MENT este un steroid vechi, dar care a existat doar pe hartie pana de curand, cand a fost fabricat de cateva laboratoare underground. In plus, se zvoneste ca o mare companie farmaceutica ar fii interesata sa il produca, ca o metoda contraceptiva masculina.

Substanca activa: metilnortestosteron (trestolon acetat)
Denumiri comerciale : -

 

MENT, prescurtarea de la metilnortestosteron (numit si trestolon acetat), este un steroid anabolic sintetic, asemanator ca structura cu nandrolonul. A fost conceput la inceputul anilor '60, o perioada in care saptamanal apareau noi steroizi. Dar ca majoritatea lor, nici MENT nu a reusit sa ajunga pe piata pentru uzul comercial. Principala cauza este lipsa banilor. Daca o companie farmaceutica nu avea fondurile necesare sa produca ca medicament un steroid il abandonau. Si este putin probabil ca astfel de companii sa revina acum pentru a relua munca de acum patru decenii. 

Dar MENT a avut noroc si printr-o rasturnare de situatie in anul 2000 compania farmaceutica Schering AG a anuntat ca va relua studiile asupra acestui compus, intentionand sa elaboreze atat produse contraceptive masculine cat si pentru terapii hormonale, pe baza de metilnortestosteron. Studiile facute ulterior i-au facut pe cei de la Schering AG sa afirme ca MENT are toate beneficiile testosteronului injectabil, dar este mai usor de administrat si cu efecte secundare androgenice mult scazute. 

Toate studiile au arata ca este un steroid puternic si eficient. Inca nu a  fost lansat oficial pe piata dar au aparut versiuni facute de laboratoarele underground. Exista versiuni injectabile, orale si transdermale (sub forma de gel). Cele mai eficiente sunt cele injectabile, iar cele mai putin eficiente cele orale. 

Utilizatorii au raportat un efect ciudat: retentie de apa si grasime atunci cand se urmeaza o dieta bogata in carbohidrati; definire si arderea grasimilor atunci cand carbohidratii sunt scosi din dieta. 

Fiind puternic doza pentru culturisti va fi una mica. Ca un compus de 10 ori mai anabolic decat testosteronul (o exagerare in opinia multora) si de 20 de ori mai eficient in a stopa spermatogeneza, dozele vor fi undeva la 3-6 mg pe zi. Preparat ca solutie uleioasa injectabila, se va administra 10-50 mg o data la doua-trei zile. Se aromatizeaza intr-o forma puternica de estrogen, iar efectele secundare cauzate pot fi severe. Un efect secundar sesizat la scurt timp dupa administrarea este cresterea temperaturii corpului.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: Metadrol, pentru masa musculara, ThermaCuts si TriApidix 300, pentru definire si slabire.

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7)

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.