Halodrol

Publicat in

Halodron este un steroid oral care a fost vandut pe piata suplimentelor sportive de catre Gaspari Nutrition. A existat un intreg scandal in jurul sau, si in cele din urma cei de la Gaspari au schimbat formula, eliminand substanta activa de baza, steroidul clordehidrometilandrostenediol.

Substanta activa : clordehidrometilandrostenediol
Denumiri comerciale : Halodrol

 

Clordehidrometilandrostenediolul (CDMA) este un steroid anabolic oral derivat din testosteron. Este extrem de apropiat ca si structura de Turanabol, diferenta fiind in substitutia grupului 3-keto cu 3-hidroxil. In esenta este o forma "diol" a Turanabolului, de aceea mai este numit si prohormon sau prosteroid. Acest steroid nu se aromatizeaza si are o tendinta mai anabolica in raport cu componenta androgena.

Clordehidrometilandrostenediolul a fost introdus pe piata in anul 2005, de catre firma Gaspari Nutrition, ca un prohormon. Produsul era considerat ca fiind intr-o zona "gri" a pietei, tehnic fiind legal, pentru ca nu era prezent pe lista substantelor interzise. Dar destinatia sa ca si supliment sportiv era foarte controversata. In noiembrie 2005, un articol critic legat de Halodrol (asa se numea produsul) din ziarul Washington Post a determinat efectuarea unor analize asupra produsului, iar cel care le-a efectuat, Don Catlin, a declarat ca "Halodrol contine un steroid foarte asemanator cu Turanabolul, principala arma secreta din trecut a olimpicilor est germani". De asemenea, a declarat ca ar contine si urme de dezoximetiltestosteron (Madol), dar acest lucru a fost negat de catre cei de la Gaspari Nutrition

Desi in urma scandalului nu au existat repercusiuni, producatorul a incetat fabricarea Halodolului din proprie initiativa la jumatatea anului 2006. Produsul a fost relansat pe piata sub denumirea de Halodrol Liquigels, dar fara sa contina CDMA, in schimb continand acid arahidonic si inhibitori de aromatizare pentru a mari secretia proprie de testosteron. 

In prezent nu se mai gasesc produse care sa contina acest ingredient, cel putin nu la marile firme producatoare de suplimente sportive. 

Efectele secundare care pot aparea sunt pielea uleioasa, acneea si cresterea excesiva a parului pe corp. Este si toxic pentru ficat fiind 17-alfa alchilat, asa ca este bine sa se foloseasca si Liv-52 in timpul administrarii. Daca este folosit perioade lungi in doze mai mari poate suprima total si productia proprie de testosteron. Fara o terapie post ciclu aceasta revine singura dupa maxim 4 luni de la incetarea administrarii steroidului. 

Dozele eficiente sunt intre 50-100 mg pe zi, in cicluri de maxim 8 saptamani, pentru a reducere riscurile hepatice.

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: TITANODROL, pentru masa musculara, TriApidix 300 si BURN Booster  pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

O alta optiune extrem de puternica este GH Balance, un produs hormonal care are la baza hormonul de crestere uman (GHFactor-7).

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.