GHRP-6

English Version Publicat in

GHRP-6 face parte din noul val de peptide hormonale utilizate in sport pentru cresterea performantelor sportive. Acestea sunt substante puternice, dar care nu au efecte secundare atat de periculoase precum hormonul de crestere sintetic. GHRP-6 este un secretagog al hormonului de crestere, o peptida care elibereaza hormon de crestere.

GHRP-6 face parte dintr-o grupa de peptide prin care glanda pituitara si hipotalamusul elibereaza mai mult hormon de crestere (secretagogi ai hormonului de crestere). Principalul sau rol medical este de a stimula apetitul prin simularea foamei si pentru a energiza metabolismul. Este folosita in tratamentul disfunctiilor legate de hormonul de crestere dar si in dereglari alimentare. 

Desi noi, peptidele au devenit populare in lumea produselor care imbunatatesc performantele sportive. GHRP-6 este in prezent produs de cateva companii la nivel mondial, mai ales pentru laboratoarele de cercetare si nu pentru uz uman. 

Principalul efect secundar al acestei peptide este apetitul foarte mare, datorita stimularii eliberarii de grelina, o peptida din stomac care accentueaza senzatia de foame si grabeste evacuarea stomacului. 

GHRP-6 stimuleaza glanda pituitara anterioara si ca urmare o eliberarea mai mare a hormonului de crestere. Cum GHRP-6 actioneaza direct in ciclul feedback-ului care regleaza cantitatea de hormon de crestere eliberata, poate fi folosit cu succes in terapia post ciclu dupa o cura lunga de hormon de crestere (HGH) injectabil, pentru a readuce la normal nivelele naturale de HGH ale corpului. 

Alta actiune a acestui preparat este ca actioneaza asupra sistemului nervos, protejand neuronii dar si prin marirea fortei, intr-un mod similar cu steroizii anabolzianti care au la baza dihidrotestosteron

Beneficiile maririi secretiei de HGH prin folosirea GHRP-6 includ: marirea fortei, masa musculara, reintinerirea si intarirea articulatiilor, tesutuilor conectoare si oaselor. Marirea secretiei de HGH duce si la eliberarea din ficat de mai mult IGF-1, despre care se crede ca este principalul mijloc anabolic de actiune al hormonului de crestere. 

S-a descoperit si ca atunci cand GHRP-6 si insulina sunt folosite concomitent, raspunsul hormonului de crestere la GHRP-6 este mai mare. Dar inca nu este inteles pe deplin cum actioenaza GHRP-6 asupra oamenilor, fiind un produs nou. Pentru a il intelege pe deplin mai sunt necesari cativa ani de studiu. 

Din relatarile sportivilor care au folosit GHRP-6, s-a ajuns la concluzia ca dozele optime sunt undeva la 100-200 mcg, administrate de 2-3 ori pe zi, eventual insotite de un GHRH precum Geref sau CJC-1295. Doze mai mari de atat duc la acumularea de mult strat adipos, indirect, datorita cresterii foarte mari a senzatiei de foame. Se administreaza prin injectii subcutanate, ideal de 2-3 ori pe zi; cu 30 de minute inainte de masa. Se pastreaza la frigider, dar este bine sa se scoata si sa se lase la temperatura camerei cu o ora inainte de administrare. 

Se poate combina cu steroizi usori, precum Anavar sau Undestor, dar si cu steroizi mai puternici precum testosteron enantat, cand se doreste acumularea de multa masa. Este recomandat sa se foloseasca in perioadele de acumulare si nu de definire; efectul asupra apetitului face extrem de grea orice dieta. Nu as recomanda persoanelor care se ingrasa usor. Cel mai indicat este pentru ectomorfi. De asemenea, este foarte util sportivilor care se recupereaza dupa o accidentare. 

ATENTIE! Folosirea peptidelor hormonale poate implica riscuri mari, care inca nu se cunosc, tinand cont de faptul ca sunt inca in faza experimentala. Din fericire, exista si alternative naturale care pot stimula secretia naturala a hormonului de crestere, fara efecte secundare si riscuri. Si de multe ori la costuri mai avantajoase. O astfel de optiune este SOMATODROL.

Referinte

Articole din aceiasi categorie

catapres tensiune arteriala Catapres Catapres este folosit de culturisti pentru a reduce tensiunea arteriala, cauzata in general de retentia de apa prea mare, dar si pentru proprietatile sale de stimulare a eliberarii hormonului de crestere. 14 Feb, 2016
IGF-1 Long R3 IGF-1 Long R3 IGF-1 Long R3, dupa cum se poate deduce si din nume, este o forma sintetica injectabila a factorului de crestere de tip insulinic 1, folosita de culturisti si spotivi pentru marirea masei musculare. 14 Feb, 2016
GHRP-6 peptida hormonala culturism GHRP-6 GHRP-6 face parte din noul val de peptide hormonale utilizate in sport pentru cresterea performantelor sportive. Acestea sunt substante puternice, dar care nu au efecte secundare atat de periculoase precum hormonul de crestere sintetic. GHRP-6 este un secretagog al hormonului de crestere, o peptida care elibereaza hormon de crestere. 14 Feb, 2016
MGF - factorul de crestere mecanic MGF - factorul de crestere mecanic MGF sau factorul de crestere mecanic este o peptida derivata din IGF-1, foarte anabolica, care face parte din principalul mecanism anabolic al organismului. Peptida MGF este varianta sintetica a factorului de crestere mecanic. 14 Feb, 2016
increlex Increlex Increlex este o forma injectabila a factorului de crestere de tip insulinic 1 (IGF-1). Culturistii il folosesc pentru marirea masei musculare si imbunatatirea performantelor sportive. 14 Feb, 2016
cjc-1295 peptida hormonala CJC-1295 CJC-1295 face parte din noul val de peptide hormonale utilizate in sport pentru cresterea performantelor sportive. Acestea sunt substante puternice, dar care nu au efecte secundare atat de periculoase precum hormonul de crestere sintetic. CJC-1295 este un hormon care elibereaza hormon de crestere. 14 Feb, 2016
Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.