GHRP-6

English Version Publicat in

GHRP-6 face parte din noul val de peptide hormonale utilizate in sport pentru cresterea performantelor sportive. Acestea sunt substante puternice, dar care nu au efecte secundare atat de periculoase precum hormonul de crestere sintetic. GHRP-6 este un secretagog al hormonului de crestere, o peptida care elibereaza hormon de crestere.

GHRP-6 face parte dintr-o grupa de peptide prin care glanda pituitara si hipotalamusul elibereaza mai mult hormon de crestere (secretagogi ai hormonului de crestere). Principalul sau rol medical este de a stimula apetitul prin simularea foamei si pentru a energiza metabolismul. Este folosita in tratamentul disfunctiilor legate de hormonul de crestere dar si in dereglari alimentare. 

Desi noi, peptidele au devenit populare in lumea produselor care imbunatatesc performantele sportive. GHRP-6 este in prezent produs de cateva companii la nivel mondial, mai ales pentru laboratoarele de cercetare si nu pentru uz uman. 

Principalul efect secundar al acestei peptide este apetitul foarte mare, datorita stimularii eliberarii de grelina, o peptida din stomac care accentueaza senzatia de foame si grabeste evacuarea stomacului. 

GHRP-6 stimuleaza glanda pituitara anterioara si ca urmare o eliberarea mai mare a hormonului de crestere. Cum GHRP-6 actioneaza direct in ciclul feedback-ului care regleaza cantitatea de hormon de crestere eliberata, poate fi folosit cu succes in terapia post ciclu dupa o cura lunga de hormon de crestere (HGH) injectabil, pentru a readuce la normal nivelele naturale de HGH ale corpului. 

Alta actiune a acestui preparat este ca actioneaza asupra sistemului nervos, protejand neuronii dar si prin marirea fortei, intr-un mod similar cu steroizii anabolzianti care au la baza dihidrotestosteron

Beneficiile maririi secretiei de HGH prin folosirea GHRP-6 includ: marirea fortei, masa musculara, reintinerirea si intarirea articulatiilor, tesutuilor conectoare si oaselor. Marirea secretiei de HGH duce si la eliberarea din ficat de mai mult IGF-1, despre care se crede ca este principalul mijloc anabolic de actiune al hormonului de crestere. 

S-a descoperit si ca atunci cand GHRP-6 si insulina sunt folosite concomitent, raspunsul hormonului de crestere la GHRP-6 este mai mare. Dar inca nu este inteles pe deplin cum actioenaza GHRP-6 asupra oamenilor, fiind un produs nou. Pentru a il intelege pe deplin mai sunt necesari cativa ani de studiu. 

Din relatarile sportivilor care au folosit GHRP-6, s-a ajuns la concluzia ca dozele optime sunt undeva la 100-200 mcg, administrate de 2-3 ori pe zi, eventual insotite de un GHRH precum Geref sau CJC-1295. Doze mai mari de atat duc la acumularea de mult strat adipos, indirect, datorita cresterii foarte mari a senzatiei de foame. Se administreaza prin injectii subcutanate, ideal de 2-3 ori pe zi; cu 30 de minute inainte de masa. Se pastreaza la frigider, dar este bine sa se scoata si sa se lase la temperatura camerei cu o ora inainte de administrare. 

Se poate combina cu steroizi usori, precum Anavar sau Undestor, dar si cu steroizi mai puternici precum testosteron enantat, cand se doreste acumularea de multa masa. Este recomandat sa se foloseasca in perioadele de acumulare si nu de definire; efectul asupra apetitului face extrem de grea orice dieta. Nu as recomanda persoanelor care se ingrasa usor. Cel mai indicat este pentru ectomorfi. De asemenea, este foarte util sportivilor care se recupereaza dupa o accidentare. 

ATENTIE!   Nimeni nu poate nega: steroizii functioneaza, si functioneaza bine. Dar la noi in tara acestia sunt ilegali, iar cea mai mare parte a steroizilor care se gasesc sunt contrafacuti si de proasta calitate. Exista si vesti bune! Pentru cei care nu gasesc steroizi de calitate, sau nu vor sa se expuna riscurilor asocitate cu acestia, exista produse puternice, legale si fara efecte secundare, care va pot aduce rezultate bune si de durata: BULK Extreme si TESTOLAN pentru masa muscularaFast BURN Extreme,  Fast BURN Active si Keto Actives pentru definire si slabire. Pentru un amator riscurile expunerii la steroizi anabolizanti nu merita, cand pe piata exista astfel de produse naturale si aproape la fel de puternice! 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.