IGF-2 Long R3

Publicat in

IGF-2 Long R3 este o substanta anabolica foarte asemanatoare cu IGF-1 Long R3, facand parte din aceeasi familie de polipeptide si avand efecte similare.

IGF-2 Long R3 este derivat din factorul de crestere insulinic 2. IGF-2 este o polipetida care face parte din aceeasi familie hormonala ca si insulina. IGF-2, alaturi de IGF-1 si de hormonul de crestere au un rol cheie in cresterea pre-adolesncenta la mamifere. 

In ceea ce priveste IGF-2 Long R3, este un produs nou, care se afla inca in cercetare. Cu alte cuvinte nu a fost inca aprobat pentru uzul uman. La inceput s-a crezut ca are efecte anabolice mai pronuntate decat IGF-1, dar se pare ca singura diferenta dintre cele doua este timpul de actiune. IGF-2 incepe sa isi faca simtita prezenta mult mai rapid decat IGF-1, ceea ce a fost la inceput confundat cu un efect mai puternic.

Ca mod de actiune si efecte secundare posibile, cititi profiul IGF-1 Long R3

IGF-2 LR3 actioneza mult rapid decat IGF-1 LR3, si isi mentine constante nivelele in sange timp de 48 de ore. IGF-1 are o acumulare graduala in sange. Se poate face o paralele intre dierentele si asemanarile dintre testosteronul propionat si cel enantat

Cea mai buna modalitate de a utiliza aceste doua peptide este de a le combina. Actiunea rapida a IGF-2 va aduce rezultate mai rapide si actiunea peptidelor in organism va fi mai indelungata. O alta teorie este de a folosi IGF-1 si IGF-2 in cicluri consecutive. Sa spunem ca se foloseste 3 saptamani IGF-2 si apoi 3 saptamani IGF-1. Dupa aceea ciclul se reia, fara pauza. Argumentul din spatele acestei teorii este ca IGF-1 si IGF-2 actioneaza asupra unor receptori diferiti, ceea ce inseamna ca acesti receptori nu se desensibilizeaza, si, teoretic, un astfel de ciclu poate fi urmat la infinit ( o idee proasta, tinand cont de riscurile asociate cu utilizarea prea lunga a IGF-urilor), avand aceleasi efecte ca la inceput. In mod normal, dupa o luna de utilizare a acestor peptide, corpul nu mai raspunde stimulilor sai. Dar, cum spuneam, este doar o teorie, si pana acum cea mai buna metoda se pare a fi combinarea celor doua peptide.

Dozele sunt de 25 mcg/zi, pentru ambele peptide, IGF-1 si IGF-2. Se creste doza gradul pana se ajunge la 100 mcg de fiecare. Un ciclu dureaza o luna, urmat de o luna pauza inainte de a se relua.

Foarte important este si momentul administrarii. NU SE ADMINISTERAZA DUPA ANTRENAMENT! Cel mai indicat este sa se administreze cu 30-60 de minute inainte de antrenamente; nivelele de IGF vor atinge maximul in timpul antrenamentului si vei obtine niste pompari incredibile. Dupa antrenament nu sunt necesare nivele mari de IGF pentru ca acestea intarzaie eliberarea naturala de hormon de crestere si MGF (factorul de crestere mecanic), vitale pentru repararea tesuturilor avariate. IGF-1 se administreaza cel mai bine dimineata, dupa ce te-ai trezit, si tarziu dupa-masa. IGF-2 Long R3 cu 30-60 de minute inainte de antrenament.

Cand se foloseste IGF-2, si mai ales cand se combina cu IGF-1, este indicat sa se consume carbohidrati imediat dupa antrenament. Este important sa se mentina ridicate nivelele de maltodextrina din sange, ceea ce pe parcursul a cateva saptamani va duce la lipoliza (arderea grasimilor). 

Efectele secundare sunt aceleasi ca la IGF-1: marirea organelor interne, subtierea oaselor si a pielii, rezistenta la insulina, hipoglicemie, retentie de apa si edeme, si chiar ginecomastie la cei ce sunt foarte sensibili, sindromul tunelului carpian, care este precedat de obicei de amortlei ale mainilor si incheieturilor.

Daca se urmeaza protoclul de o luna da, una pauza, aceste efecte secundare sunt minime. Dar si asa, nu trebuie abuzat si acest tipar de o luna da/una pauza nu trebuie urmat de prea multe ori pe an. Cel mai adesea, daca ciclul este repetat de prea multe ori, apare o ingrosare excesiva a pielii.

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.