Geref

English Version Publicat in

Geref face parte din noul val de peptide hormonale utilizate in sport pentru cresterea performantelor sportive. Acestea sunt substante puternice, dar care nu au efecte secundare atat de periculoase precum hormonul de crestere sintetic. Geref este un hormon care elibereaza hormon de crestere.

Substanta activa : acetat de sermorelina
Denumiri comerciale : Geref, Sermorelin, GRF (1-29)

 

Geref, sau acetatul de sermorelina, este un hormon care elibereaza hormon de crestere (GHRH). Medical este folosit pentru stimularea glandei pituitare sa creasca productia naturala a hormonului de crestere (HGH), in limitele capacitatii sistemului endocrin. Scopul in care este folosit Geref si produsele similare este de a incetini procesul de imbatranire a organismului, si chiar de a inversa unele efecte ale imbatranirii. 

Geref se gaseste ambalat sub doua forme: fiole fie de 0.5 mg sau fiole de 3 mg, si o fiola de 2 ml de clorura de sodiu (sare de bucatarie si apa), adica solventul. Unele firme generice produc si o varianta de 7.5 mg. Este o substanta controlata, adica un medicament care se elibereaza numai pe baza de prescriptie medicala. 

Culturistii si sportivii folosesc Geref pentru cresterea si dezvoltarea tesutului muscular lin, prin generarea de noi celule musculare. Reduce si tesutul adipos prin lipoliza (arderea grasimilor pentru energie), creste vitalitatea si energia, dar si forta si anduranta. Poate accelera si vindecarea ranilor, sau a cicatricilor post-operatorii. 

Alte beneficii ale lui Geref constau in intarirea sistemului cardiovascular, imbunatatirea sistemului imunitar, cresterea productiei de IGF-1, imbunatatirea calitatii somnului, imbunatatirea retentiei de calciu, intarirea si mineralizarea tesutului osos, cresterea sintezi proteinelor. 

Cred ca oricine isi da seama ca cele descrise mai sus ajuta foarte mult un sportiv, sau pe cineva care doeste sa isi imbunatateasca aspectul corpului. 

Modul de admnistrare este prin injectii subcutanate (sub piele), iar doza depinde de scopul urmarit (acumulare de masa, masa musculara lina, slabire sau definire), de folosirea concomitenta a altor anabolizante si de  compozitia corpului fiecarui individ. Doza minima eficienta este de 20-30 mcg per kilogram corp, administrata zilnic inainte de culcare. 

Se pare ca sermorelina are o durata de viata extrem de scurt, intre 3 si 5 minute. De aceea multi si-o adminitreaza de mai multe ori pe zi, si mereu in combinatie cu o peptida care elibereaza hormon de crestere, precum GHRP-2 sau GHRP-6. Cele doua actioneaza sinergetic, avand impreuna un efect mai mare decat daca ar fi adminitrate amandoua dar la intervale de cateva ore intre ele. De exemplu, daca Geref are o valoare de 2, in ceea ce priveste eliberarea hormonului de crestere, si un GHRP are valoarea de 5, cele doua adminitrate impreuna nu inseamna 2+5=7; fiind sinergetice inseamna 2+5=10 sau mai mult. 

De aceea, pentru a fi adevrat eficient, Geref se administeraza mereu insotit de un GHRP. Cum spuneam, se adminsiteraza o doza din ambele seara, inainte de culcare, si inca 1-2 doze in timpul zilei. 

Culturistii isi administeraza cate 200-300 mcg, impartind doza zilnica totala in doua administrari pe zi dimineata si dupa-masa. De regula ciclurile cu sermorelina dureaza 8-12 saptamani, dar si nici cele mai lungi de 24-48 de saptamani nu sunt neobisnuite (mai ales in lumea antiaging-ului). 

Cel mai comun efect secundar consta in iritarea locului injectiei, iritare caracterizata prin umflare, durere si inrosire a zonei. Alte efecte secundare posibile sunt: dureri de cap, dificultati in a inghiti, ameteli, hiperactivitate, somnolenta si urticarie. Dar acestea depind de sensibilitatea fiecaruia, si apar la mai putin de 1% din utilizatori. 

Sermorelina nu trebuie folosita de cei care sufera de epilepsie. Obezitatea, hipertiroidismul, hiperglicemia sau nivele crescute de acizi grasi in sange inhiba efectul sermorelinei. 

Pentru un efect sinergetic, culturistii profesionisti si amatori combina Geref cu steroizi anabolizanti si androgeni. 

Geref este mai greu de gasit, nefiind folosit medical foarte mult, datorita profitabilitatii scazute. De regula se poate cumpara de pe internet, de la companii specializate in peptide hormonale, sau de la dealeri de steroizi. 

ATENTIE! Folosirea peptidelor hormonale poate implica riscuri mari, care inca nu se cunosc, tinand cont de faptul ca sunt inca in faza experimentala. Din fericire, exista si alternative naturale care pot stimula secretia naturala a hormonului de crestere, fara efecte secundare si riscuri. Si de multe ori la costuri mai avantajoase. O astfel de optiune este SOMATODROL.

Referinte

Articole din aceiasi categorie

hormon de crestere uman pentru masa musculara si arderea grasimilor Human Growth Hormone Human Growth Hormone is one of the most expensive and wanted substance in sports. Learn all about the properties of HGH. 23 Nov, 2016
IGF-1 Long R3 IGF-1 Long R3 IGF-1 Long R3, dupa cum se poate deduce si din nume, este o forma sintetica injectabila a factorului de crestere de tip insulinic 1, folosita de culturisti si spotivi pentru marirea masei musculare. 14 Feb, 2016
MGF - factorul de crestere mecanic MGF - factorul de crestere mecanic MGF sau factorul de crestere mecanic este o peptida derivata din IGF-1, foarte anabolica, care face parte din principalul mecanism anabolic al organismului. Peptida MGF este varianta sintetica a factorului de crestere mecanic. 14 Feb, 2016
hormon de crestere uman pentru masa musculara si arderea grasimilor Hormon de crestere (somatotropin) Hormonul de crestere uman este cea mai ravnita subtanta din lumea culturismului. Poate construi masa musculara si arde grasimi in acelasi timp. Mai mult, mentine sanatatea oaselor si articulatiilor. Dar, pretul unui ciclu eficient de HGH este urias, si este posibil sa apara si unele efecte secundare grave. 14 Feb, 2016
GHB Acidul gama-hidroxi-butiric este o substanta foarte controversata folosita de catre culturisti. I se mai spune si "drogul violului"; la origini un anestezic, se pare ca are capacitatea de a stimula eliberarea de hormon de crestere, de aici si interesul culturistilor pentru el. 14 Feb, 2016
protropin Protropin Somatrem este o forma sintetica a hormonului de crestere uman. Culturistii il aprecieaza pentru capacitatea sa de a construi masa musculara, concomitent cu reducerea stratului adipos. 14 Feb, 2016
Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.