Fluturari la spate din aplecat

Publicat in

Principala grupa musculara lucratadeltoizi posteriori
Alti muschi lucrati-
Echipamentgantere
Mecanicaizolare

Deltoizii posteriori sunt o grupa musculara des neglijata de cei care se antreneaza cu greutati. Includeti acest exercitiu in rutina voastra de antrenament pentru un aspect desavarsit al umerilor.

pozitie de start
pozitie de final

1. Acest exercitiu poate fi executat din mai multe pozitii. Cea clasica este cea prezentata aici, cu fruntea sprijinita pe spatarul unei bancute. Alte variante sunt sa stai asezat pe o bancuta, si trunchiul aplecat in fata, cu abdomenul lipit de picioare, sau sa stai intins cu fata pe o bancuta inclinata, cu pieptul iesind peste marginea bancutei.

2. Se ia cate o gantera in fiecare mana. Nu folosi gantere mari, este un exercitiu de izolare. Stai in fata spatarului unei bancute inclinate, si mentinand spatele drept si curbura naturala a coloanei, sprijina-te cu fruntea de el. Lasa mainile sa atarne, perpendicular cu podeaua. Aceasta este pozitia de start a exercitiului.

3. Trunchiul trebuie sa ramana nemiscat, iar bratele drepte, usor indoite la nivelul coatelor. Ridica ganterele in laterale, pana ce mainile sunt paralele cu podeaua. Nu te balansa din trunchi, si nu du bratele spre spate, ci numai in lateral!

4. Dupa o contractie de o secunda in partea de sus a miscarii, coboara controlat ganterele la pozitia initiala. Repeta de cate ori este nevoie.

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.