Genuflexiuni la aparatul Smith

Publicat in

Principala grupa musculara lucratacvadricepsi
Alti muschi lucratifemurali, fesieri, gambe
Echipamentcadru Smith
Mecanicacompusa

Acest fel de genuflexiuni pot fii executate doar la un aparat Smith, pentru ca presupun sprijinirea corpului pe bara, ceea ce necesita un cadru stabil care sa sustina greutatea si sa ofere echilibru.

pozitie de start
pozitie de final

1. Incepe prin a pozitiona bara cadrului Smith la inaltimea potrivita tie. Pune greutati pe bara, intra sub ea si ridic-o de pe suport pe spatele umerilor, imediat sub gat. Tine bara cu ambele maini.

2. Du picioarele aproximativ 45 de cm in fata. Deschiderea dintre picioare sa fie la nivelul umerilor, si degetele usor orientate spre exterior. Tine spatele drept si privirea inainte tot timpul. Aceasta va fi pozitia de start.

3. Coboara greutatile prin indoirea genunchilor; mentine spatele drept si privirea inainte. Coboara pana ce femuralul si gamba formeaza un unghi de 90 de grade. 

4. Revino la pozitia de start prin impingerea in sol cu talpile, in special cu calcaiele. Repeta de cate ori este nevoie. 

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.