Flexii din intins pe burta

Publicat in

Principala grupa musculara lucratabiceps
Alti muschi lucrati-
Echipamenthaltera
Mecanicaizolare

Un exercitiu pentru biceps mai rar vazut in salile de fitness. Daca vreti sa adaugati varietate antrenamentelor si sa dati noi stimuli muschilor, acesta este exercitiul pentru voi.

pozitie de start
pozitie de final

1. Stai intins cu fata in jos pe o banca cat mai inalta tinand in maini o haltera. Foloseste o priza prin supinatie (palmele orientate in sus). Apuca bara la nivelul umerilor. Daca folosesti o bara Z apuc-o de manerele interioare. Partea de sus a pieptului trebuie sa iasa in afara bancii, iar haltera trebuie sa atarne spre podea. Aceasta va fi pozitia de start.

2. Tine coatele aproape de corp, si partea de sus a bratelor nemiscata; flexeaza greutatile intr-o miscare semi-circulara incordand bicepsul si expirand. Mentine o secunda in partea de sus a miscarii.

3. Revino usor la pozitia de start, inspirand. Repeta.

Sfat: Daca nu ai disponibila nicio banca suficient de inalta, foloseste una careia i se poate ridica spatarul. Ridica-l pana cand este suficient de sus ca atunci cand ai mainile intinse greutatile sa nu atinga solul.

Variatii: Poti executa acest exercitiu folosind si gantere sau o bara Z.

Referinte

Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.